Home » , » Το νεοφιλελέ αληταριό σε όλο του το μεγαλείο (βίντεο).

Το νεοφιλελέ αληταριό σε όλο του το μεγαλείο (βίντεο).

Από askordoulakos , Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 | 12:12 π.μ.

«Ανόητος νεοσσός εκών, δείκνυσι την εαυτού νεοσσιάν»

Βυζαντινή Παροιμία

____________________________

Σύνοδος του ΝΑΤΟ. Οι μακελάρηδες των λαών και τα τσουτσέκια τους (Τσίπρας,  Ζάεφ κτλ), εν πλήρη απαρτία.

Εκ των λαμπρότερων αστέρων αυτής της παρασιτικής και αντικοινωνικής κλίκας, ο γνωστός και μη εξαιρετέος, φίλος της Ελλάδας και του Τσίπρα, Ζ.Κ. Γιούνκερ, σε ρεμαλοειδή κατάσταση από το μεθύσι, προσπαθεί να ανέβει το σκαλοπάτι του επίσημου βάθρου (για την καθιερωμένη φωτογραφία), υποβασταζόμενος από τους ανθρώπους της ασφάλειάς του.
Εν συνεχεία, ο ελεεινός αυτός τύπος υποβαστάζεται από τον Μακρόν, τον οποίο αγκαλιάζει και φιλά σταυρωτά!
Κατά την αποχώρησή του από το βάθρο, τον βαστούν ο Ζάεφ, κι ο Πορτογάλος πρωθυπουργός, Α. Κόστα, ενώ λίγο μετά, σπεύδει προς βοήθειά του κι ο Ολλανδός πρωθυπουργός, Μ. Ρούτε.


Αυτοί είναι οι τύποι, στους οποίους παρέδωσαν –αμαχητί- τη χώρα οι ντόπιοι δωσίλογοι, ΠΑΣΟΚ, Δεξιάς τε και Αριστεράς. Σε τέτοια ελεεινά υποκείμενα «χτυπούν προσοχές» κάθε μέρα τα καθάρματα του κατοχικού καθεστώτος, με προεξέχοντες τους ΣΥΡΙΖΑίους τυφλοπόντικες, που παριστάνουν την κυβέρνηση.

Και βέβαια, δε θεωρούμε ρεμάλι και ελεεινό, όποιον άνθρωπο έτυχε να κατρακυλήσει στον αλκοολισμό, λόγω κάποιας προσωπικής δυστυχίας, ή λόγω των άθλιων κοινωνικών συνθηκών, στις οποίες τυχόν ζει. Ομιλούμε για καλοπληρωμένα  παράσιτα, που θρέφουν κώλο και φτιάχνουν περιουσίες, καταστρέφοντας λαούς και κοινωνίες για λογαριασμό άλλων, των αφεντικών τους.
Ομιλούμε για τα καλοταισμένα και χοντρόπετσα ρεμάλια, που μη έχοντας να κάνουν κάτι στη ζωή τους, κάθονται όλη μέρα και καλλιεργούν τα προσωπικά πάθη, επιδιδόμενοι προκλητικά σε κάθε είδους απολαύσεις, με τα λεφτά που τους χορηγεί αφειδώς η μαύρη διεθνής του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού  συστήματος.

Αυτοί είναι οι φίλοι της Ελλάδας και του Τσίπρα! Τέτοια ρεμάλια εξοντώνουν το λαό και ρευστοποιούν τη χώρα!      


Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger