Home » , » Είναι ωραίος ο Σουρεαλισμός

Είναι ωραίος ο Σουρεαλισμός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 | 3:13 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

 ΝΑΤΟ – ΝΑΤΟ, το “αριστερό”! Το ΝΑΤΟ πρέπει να άλλαξε. Έγινε αριστερή οργάνωση! Για να λέει ο Τραμπ “θα σηκωθώ να φύγω” κι ο Αλέξης, ο “κομμουνιστής”, όχι μόνο μένει, άλλα θέλει να βάλει κι άλλους μέσα, δεν εξηγείται διαφορετικά. Εκτός βέβαια κι μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Αποκλείεται! Πότε είπαν ψέματα οι πολιτικοί για να πουν τώρα;

Να 'βλεπα τον Αμερικάνο Πρόεδρο, να βγάζει τις ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ και τι στον κόσμο! Αν έφυγαν, πρώτος εγώ θα τους κούναγα μαντήλι καλαματιανό, ενώ θα τους φώναζα “να πάτε στο διάολο, να μην ξανάρθετε”! Αλλά δεν πάνε. Θα συνεχίσουν να κάνουν κόλαση τον πλανήτη.

Τις ίδιες βλακείες άκουγα και τότε με το Ευρώ. Ότι τάχα θα έφευγαν οι Γερμανοί, αν δεν τους κάναμε τα χατίρια! Τους τα κάναμε και μας πόνεσε. Θα πονάμε για πολύ καιρό ακόμα.
Πάντως του Τραμπ του πέρασε. Και η επιθυμία να φύγει από το ΝΑΤΟ και ότι άλλο ήθελε.

Ερασιτέχνης όμως, σαν κακομαθημένο παιδί κάνει. Μια διαταγή “κάντε αυτό” έφτανε. Δεν χρειάζονταν να τους πει “θα φύγω”. Έπρεπε να του πούνε “στα τσακίδια” μόνο και μόνο για να τον δούμε ν' αλλάζει χρώμα. Αλλά ποιοι να τολμήσουν; Τα γιουσουφάκια; Οι υποτακτικοί; Οι θρασύδειλοι; Οι διεφθαρμένοι κι ανίκανοι που το παίζουν ηγέτες; Μέχρι κι η σκληρή Μέρκελ έκαστε σούζα στον μουρλοΤραμπ.
Ας αφήσουμε όμως τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και τους άλλους φονιάδες, να ασχοληθούμε με το δικό μας τεφαρίκι.


Αλέξη μου! Ευτυχώς σε στήριξε το ΝΑΤΟ για τους δυο Ρώσους που έδιωξες. Μπράβο, πάντα έτσι μας στήριζαν οι Αμερικάνοι. Στην Κύπρο, στα Ίμια... όποτε μας διατάζουν είναι μαζί μας, αρκεί βέβαια να εκτελούμε τις εντολές τους. Τώρα θα μπουν κι οι Βόρειοι Μακεδόνες στην συμμαχία, να χρεοκοπήσουν κι αυτοί για τις ΗΠΑ, να μην αισθανόμαστε μόνοι.

Να υποθέσω ότι θα αγοράσουμε πάλι το “κατιτίς” μας από το America. Μια συμβουλή θα σου δώσω: Μίζα μόνο από Αμερική να πάρεις. Από Ευρώπη, θα λαδώνεστε, εφόσον έχετε πάρει πρώτα γραπτή άδεια από το Κογκρέσο. Ο Άκης, που τόλμησε να πάρει μίζα ΚΑΙ από Ρωσία, είδες τι έπαθε: Μέσα κατευθείαν!

Πάλι καλά που έχουμε αριστερό πρωθυπουργό. Αριστερό, όπως μπαίνουμε στο ΝΑΤΟ. Γιατί το αριστερά - δεξιά είναι σχετικό.

Τι κακοί που είμαστε όμως εμείς οι κομμουνιστές. Δεν εκτιμάμε τα αριστερά που έκανε. Να πω ένα αριστερό που έκανε; Κάθισε αριστερά του Τραμπ στις δηλώσεις. Εντάξει, στα υπόλοιπα μας τη βγήκε λίγο από τα δεξιά, μην πω από ακροδεξιά, αλλά κατά τα άλλα είναι κομμουνιστής, διεθνιστής! Αφού έδειξε την αλληλεγγύη του στους Αμερικανούς εργάτες. Τόσα όπλα πήραμε. Θα παραγγείλουμε κι άλλα, να μην υπάρχει ανεργία στις ΗΠΑ.
Εδώ; Ε, δεν μπορεί ένας να σώσει όλο τον πλανήτη.

“Ήταν δύσκολη η συνάντηση με τον Σουλτάνο”, είπε ο Αλέξης. Σώπα καημένε! Έχεις κάνει και δυσκολότερες. 17 ώρες διαπραγμάτευση με έρπη. Εδώ, ούτε καν ίδρωσες. Έχεις προπονηθεί στα ναι.
Ο Τσίπρας είπε στον Ερντογάν πως η Ελληνική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη!!! Το ίδιο είπε ο Ταγίπ για τη δικαιοσύνη στην Τουρκία!!!
Μετά από ώρες, αφού σταμάτησαν να γελάνε, ο Τσίπρας είπε στο Σουλτάνο, πως θέλει τους δυο φυλακισμένους αξιωματικούς, γιατί τους πληρώνει τσάμπα, κι έχει χώσει τους άλλους στην υπηρεσία.
 Σουλτάνος, είπε τους ανταλλάζει με τους οκτώ, που του ξέφυγαν, ώστε να τους βάλει φυλακή στη θέση των δύο, να μην είναι άδειο το κελί. Ακόμα ζήτησε το μισό Αιγαίο, την υπόλοιπη Κύπρο και τη Θράκη. Κάπου εκεί του είπε ο δικός μας: Κράτα τους. Είναι πολύ ακριβοί. Άλλωστε και να τους δώσεις πίσω, πάλι θα χαθούν και θα τους ψάχνουμε.

Είναι ωραίος ο Σουρεαλισμός γαμώτο. Πιο ωραίο φυσικά είναι όταν θα κρεμάμε στα δέντρα, αντί για χρωματιστές μπάλες, πολιτικούς απατεώνες διαφόρων αποχρώσεων... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

13 Ιουλίου 2018 στις 3:14 π.μ.

Μήτσο ξανακοίταξε το βίντεο γιατί δεν ανοίγει

13 Ιουλίου 2018 στις 8:50 π.μ.

To video της ΚΝΕ για τον Τσίπρα είναι με τίτλο “Μια προφητική σειρά για τον Τσίπρα...”
https://www.youtube.com/channel/UCqpmnC6FuBz-2IWNqawZflg
το κανάλι της ΚΝΕ
https://www.youtube.com/watch?v=9aitIM370XM
το video.

13 Ιουλίου 2018 στις 9:05 μ.μ.

Οκ το προσθέσαμε

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger