Home » , » Σάλταρε εντελώς ο γραφικός διασκεδαστής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανθυποΚασιδιάρης, Θάνος Τζήμερος

Σάλταρε εντελώς ο γραφικός διασκεδαστής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανθυποΚασιδιάρης, Θάνος Τζήμερος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 | 5:25 μ.μ.

Για το γνωστό εμετικό υποκείμενο που ονομάζεται Θάνος Τζήμερος, έχουμε γράψει πολλές φορές. Μια αναζήτηση στο μπλοκ μας με το όνομα του θα σας βοηθήσει να σχηματίσετε ολοκληρωμένη γνώμη για την γενικότερη άθλια δημόσια παρουσία του.
Θα βρείτε αυτόν τον τύπο να βρίζει την χαροκαμένη μάνα του Παύλου Φύσσα, να χαρακτηρίζει την γνωστή αγωνίστρια Δέσποινα Κουτσούμπα «ένα περίεργο, απροσδιόριστο ον από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ», να σκυλεύει την μνήμη των παιδιών που κάηκαν από μαγκάλι στη Λάρισα, ενώ η πιο «ευπρεπής» διαδικτυακή του παρέμβαση ήταν όταν χαρακτήριζε τον Μαρξ «μαλάκα».

Τώρα με τις ζέστες φαίνεται ότι σάλταρε εντελώς. Απ’ ότι μας γράφει σε ιστοσελίδα σήμερα το βράδυ θα κάνει  διαδικτυακή εκπομπή και θα μας μιλήσει «για το μεγάλο έγκλημα της μεταπολίτευσης» που σύμφωνα μ’ αυτόν είναι η «νομιμοποίηση του ΚΚΕ». Θα μας εξηγήσει λέει, «τους πολιτικούς και νομικούς λόγους για τους οποίους έπρεπε το ΚΚΕ να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές».

Ο Θάνος Τζήμερος, όσο και να προσπαθεί να καταγραφεί ως γραφικός διασκεδαστής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και έτσι τον αντιμετωπίζουν οι χρήστες του διαδικτύου, δεν παύει να είναι ένας ακραιφνής υποστηρικτής φασιστικών πρακτικών, πολιτικών και μεθοδεύσεων.
Κι αυτή η στάση του περιστασιακά έχει σαν αποτέλεσμα να βρεθεί μπροστά σε μη ευχάριστες, γι’ αυτόν, καταστάσεις.
Όπως τότε που τον ενόχλησαν, λέει, οι αφίσες του ΠΑΜΕ και άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων και κατά την «προσφιλή του συνήθεια άρχισα να τις ξεκολλάει».

Για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός από έναν «κομμουνιστή τραμπούκο ακούων στο όνομα Μανουσογιαννάκης» και όπως έγραφε: «Ακόμα μού πονάει ο λαιμός, έχω δύσπνοια και η κοκκινίλα από το κεφαλοκλείδωμα είναι εμφανής. Ευτυχώς οι μπουνιές του τραμπούκου του ΚΚΕ δεν μου έσπασαν κανένα πλευρό. Μπορώ να πω ότι με μερικές μελανιές φτηνά τη γλύτωσα».

Τώρα το ερώτημα που μπαίνει είναι το ποια είναι η μεγαλύτερη του πρόκληση. Το να σχίζει αφίσες συνδικαλιστικών οργανώσεων ή το να παρουσιάζεται συνέχεια στα ΜΜΕ εξαπολύοντας τους γκεμπελισμούς του, το μόνο που η βρωμερή ύπαρξη του διαθέτει; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

2 Ιουλίου 2018 στις 11:35 μ.μ.

Όπως σας έχω ξαναεπισημάνει, όσο ασχολείστε μαζί του δίνετε αξία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger