Home » , » Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η υπεράσπιση της "εθνικής κυριαρχίας"

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η υπεράσπιση της "εθνικής κυριαρχίας"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 | 12:24 π.μ.

Οταν έχεις κάνει την δημαγωγία, το ψέμα και την πολιτική απάτη επιστήμη δεν έχει πρόβλημα να ισχυρίζεσαι ότι παραδοξολογία θέλεις, για να δικαιολογήσεις τις πράξεις σου.

Πολύ χαρακτηριστική η ανακοίνωση του Μαξίμου μετά την συνάντηση που προηγήθηκε μεταξύ Τσίπρα - Κοτζιά και κατά την οποία συζητήθηκε η αντίδραση της Ρωσικής κυβέρνησης να ακυρώσει την επίσκεψη του Ρώσου ΥΠΕΞ στην Αθήνα, Σεργκέι Λαβρόφ. σαν "αντίποινα" στην απέλαση από την Ελλάδα των δυο Ρώσων διπλωματών.

"Η Ελλάδα θα απαντά αποφασιστικά όποτε θίγεται ζήτημα εθνικής κυριαρχίας", τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου. Εδώ τώρα είναι να μην γελάσεις;

Ας μην μπούμε τώρα στην συζήτηση ποιοι ήταν η λόγοι που η κυβέρνηση απέλασε του Ρώσους διπλωμάτες. Να δούμε μόνο ποιοι είναι αυτοί που μιλάνε για υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας. Είναι η κυβέρνηση που έχει σαν δόγμα την πλήρη συμπόρευση της χώρας μας με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και η βάση της Σούδας λειτουργεί σαν ορμητήριο πολεμικών επεμβάσεων.
Είναι η κυβέρνηση που υπέγραψε δανειακές συμβάσεις και μνημόνιο στο οποίο ρητά παραιτείται από την εθνική κυριαρχία, βάζοντας υποθήκη την δημόσια περιουσία.
Είναι το κυβερνητικό προσωπικό που αποδέχεται τους θεσπισμένους εντός της ΕΕ κανόνες «εποπτείας και επιτήρησης».
Είναι οι πολιτικοί που διακρίνονται σε υποκύψεις στους διεθνείς «οίκους λωποδυτών» που υπογράφει δανειακές συμβάσεις στις οποίες «ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία».

Κατά τ' άλλα μας μιλούν για υπεράσπιση εθνικής κυριαρχίας. Κι εδώ δεν πρόκειται μόνο ότι μας δουλεύουν κατάμουτρα, αλλά έχουν και την αίσθηση ότι απευθύνονται σε λωτοφάγους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger