Home » , » Αχ, ρε τραγόπαππα και να υπήρχε θεός!!!

Αχ, ρε τραγόπαππα και να υπήρχε θεός!!!

Από giorgis , Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 | 3:39 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Μετά την ήττα του λαϊκοδημοκρατικού κινήματος, όταν οι βόμβες Ναπάλ του Τρούμαν και τα δολάρια του Μάρσαλ, είχαν καταφέρει να δαμάσουν το μεγαλείο ψυχής, των μαχητών του ΔΣΕ, τα ξερονήσια πλημμύρισαν από εξόριστους αγωνιστές.

Οπως συνέβαινε συχνά αυτή την εποχή ένας παπάς που υπηρετούσε στη θρησκευτική υπηρεσία της χωροφυλακής -όπως ακριβώς και ο δεσπότης Αμβρόσιος για τον οποίο θα μιλήσουμε παρακάτω- στάλθηκε σε ένα τόπο εξορίας -μου διαφεύγει αν ήταν στην Μακρόνησο ή στα Γιούρα- για να κάνει "κατήχηση" στους εξόριστους να "επανέλθουν στον δρόμο του θεού".

Αυτός ήταν ένας χοντρός τύπος, μπεκρής και γελοίος. Τα ανθρωπόμορφα καθάρματα, οι δεσμοφύλακες, τον είχαν πάρει πρέφα και διασκέδαζαν μαζί του βάζοντας τον μεθυσμένο, να ψέλνει τροπάρια που είχε δημιουργήσει ο ίδιος, με σεξουαλικές φαντασιώσεις και συγχρόνως να μαστιγώνει τους εξόριστους.

Ενα βράδυ ντίρλα απ' το μεθύσι ο παππάς, συνοδευόμενος από δεσμοφύλακες, μπουκάρουν σε μια σκηνή εξόριστων για να επαναλάβουν το .. διασκεδαστικό, γι' αυτούς σκηνικό.

Κάποια στιγμή ένας εξόριστος ρωτάει τον ρασοφόρο

- Πάλι μας χτυπάς παπά; Τι σου κάναμε;

- Γιατί είστε κομμουνιστές, απαντάει αυτός

- Και σένα τι σε πειράζει;

- Δεν πιστεύετε στον θεό

- Α, ρε παπά ... αν υπήρχε θεός και κόλαση δεν φαντάζεσαι τί  είχες να τραβήξεις εσύ, του απαντάει ο κομμουνιστής εξόριστος.

Την ιστοριούλα αυτή μας την είχε διηγηθεί μια εμβληματική μορφή του ΚΚΕ. Ο μπάρμπα Κώστας Βασάλος.

Την θυμήθηκα τώρα διαβάζοντας την ανάρτηση που έχει κάνει ο δεσπότης -μπλόκερ Αμβρόσιος.
Ο πιο μαύρος απ' τα ράσα του αρχιρασοφόρος βρήκε την αιτία γιατί υπήρξαν οι τόσο καταστροφικές πυρκαγιές.
"Ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι οι άλλοι άθεοι Συνεργάτες του είναι οι υπαίτιοι της γενικής καταστροφής! Η μεγάλη πυρκαΐά ξεκίνησε από ένα κεραυνό στα Γεράνια 'Ορη! Είναι ένα καθαρό μήνυμα του Ουρανού Με την αθεΐα τους διεγείρουν την οργή του Θεού!" μας γράφει.

Φταίει και για κάτι άλλο ο Τσίπρας. Δεν έκανε αλισβερίσι με την Παναγιά να τέλειωσε αμέσως όλο το εφιαλτικό σκηνικό. 

Αν ο πρωθυπουργός έκανε "Μιά ικεσία, όπως η πρόταση «Σώσε μας, Παναγία μας», θα μπορούσε να σβύσει τις πυρκαϊές σ' όλη τους την έκταση!", μας έγραψε ο εκπρόσωπος του θεού".

Οκ ρε παπά. Ο Τσίπρας άθεος είναι δεν μπαίνει σε μια τέτοια διαδικασία. Πώς και δεν το έκανες εσύ σαν θεοσεβούμενος που είσαι για να μην είχαμε αυτές τις τραγωδίες;    
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger