Home » , » Ξεφτίλα...

Ξεφτίλα...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 | 11:29 π.μ.

Πηγή: "Ριζοσπάστης"

Μπορεί τέσσερις μέρες μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική να υπάρχουν πάνω από 80 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι, αλλά φαίνεται ότι η αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ δεν έχει πάτο.
Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα σε στελέχη τους για το ποια κυβέρνηση είχε περισσότερους νεκρούς;

Ετσι λοιπόν επώνυμα και ανώνυμα «τρολ» ανέβαζαν στο διαδίκτυο φράσεις του τύπου: «Κόψτε την πρωτοφανή τραγωδία: 63 ήταν οι νεκροί το 2007».
Και τα αντίπαλα «τρολ» απαντούσαν: «Αλλο 63 άλλο 85...».

Είναι φανερό ότι και η σημερινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις έχουν τεράστιες και εγκληματικές ευθύνες για τις χαμένες ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Γιατί η πολιτική που ακολουθούν στρατηγικά βρίσκεται σε απόλυτη σύμπλευση. Και από αυτήν την άποψη είναι λογικό να αντιπαρατίθενται για το ποιος «σκοτώνει» περισσότερους, ποιος προκαλεί περισσότερα θύματα.

Αλλωστε, αυτά που λέει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση τα έλεγαν πριν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και αντίστροφα. Οπως είναι επίσης λογικό να ταυτίζονται και στην ξεφτίλα...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger