Home » , » Το "ηθικό πλεονέκτημα" της "αριστεράς" καθημερινά επιβεβαιώνεται.

Το "ηθικό πλεονέκτημα" της "αριστεράς" καθημερινά επιβεβαιώνεται.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 | 5:48 μ.μ.

Θυμάστε ένα πολιτικό ογκόλιθο που για ένα διάστημα στελέχωνε το υπουργικό συμβούλιο  με το όνομα Ράνια Αντωνοπούλου; Μιλάμε για την πολιτικό που είχε διαπρέψει με τις δημόσιες πολιτικές αναλύσεις που έκανε σαν αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, όπου ανάμεσα στις άλλες βαθυστόχαστες τοποθετήσεις της, μας ενημέρωνε ότι «Το τρίτο Μνημόνιο βελτίωσε τη θέση της χώρας»

Εύκολα επίσης θα ανακαλέσετε στην μνήμη σας ότι το πάμπλουτο ζευγάρι Παπαδημητρίου-Αντωνοπούλου αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τους υπουργικούς του θώκους, πριν περίπου 4 μήνες, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την αποκάλυψη ότι λάμβανε, χωρίς να το δικαιούται, επίδομα ενοικίου 1.000 ευρώ τον μήνα  για το διαμέρισμα στο οποίο έμεινε στο Κολωνάκι.

Ενα άτομο όμως με τα προσόντα της κ. Αντωνοπούλου ήταν δυνατόν να μην "αξιοποιηθεί" από την "αριστερή μας κυβέρνηση; Φυσικά και όχι.
Ετσι λοιπόν με κυβερνητική απόφαση η κ. Αντωνοπούλου διορίζεται στη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), στο Παρίσι.

Πέρα απ' τον παχυλό μισθό που θα λαμβάνει, η πρώην υπουργός,κάνοντας τις διακοπές της στην πόλη του φωτός,  όπως αναφέρει έγγραφο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, της πληρώνουμε και 13.221,06 για την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης.

Το "ηθικό πλεονέκτημα" της "αριστεράς" καθημερινά επιβεβαιώνεται. Αυτή την φορά με τις υπογραφές του Γιάννη Δραγασάκη και Νίκου Κοτζιά

Υ.Γ. 3 μόλις ψήφοι ήταν η διαφορά Δραγασάκης - Παπαρήγα όταν οι δυο τους διεκδικούσαν την ηγεσία του ΚΚΕ. Και ο Ν. Κοτζιάς ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος του ίδιου κόμματος. Είναι αυτό που λέμε: Μην σε πάρει η κατηφόρα...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger