Home » , , » Ο Χριστός είναι μέλος του Ρουβίκωνα!

Ο Χριστός είναι μέλος του Ρουβίκωνα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 | 5:16 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Λύσσαξαν οι ακροδεξιοί κανίβαλοι με την καταπληκτική ενέργεια του Ρουβίκωνα να διαμαρτυρηθεί για την υποκρισία και την αδικία που κάνουν οι δήθεν εκπρόσωποι του Θεού.

Όλοι οι δεξιοί καταφέρονται εναντίον της επίσκεψης του Ρουβίκωνα στην Εκκλησία, αλλά δεν λένε λέξη για την ταμπακιέρα. Οι δήθεν αντικειμενικοί παπαγάλοι αναφέρουν τροχάδην το λόγο, δίνοντας έμφαση στην ενόχληση του ποιμνίου. “Διακόπηκε η λειτουργία”! Ε και; Εδώ άνθρωποι πετιούνται στο δρόμο! Τι είναι πιο σημαντικό ακόμα και στις θρησκείες; Να κάθεσαι απλά και να προσεύχεσαι να σου συχωρεθούν οι αμαρτίες, ή να κάνεις καλές πράξεις που αρέσουν στο Θεό; Και τι καλύτερο να παλεύεις για τον πλησίον; Να ζητάς στέγη για τον άστεγο, φαΐ για τον πεινασμένο, ρούχα για το γυμνό; 

Ρωτάμε: Είναι σωστό να πεταχτούν ξανά συνάνθρωποι μας στο δρόμο; Δεν ρωτάμε τους αριστερούς, τους αναρχικούς, τους κομμουνιστές, όσους παλεύουν για ανθρώπινα δικαιώματα, ρωτάμε ευθέως τους αυτοαποκαλούμενους χριστιανούς.
Κάποιος που είπε πως πρέπει να μοιραζόμαστε τα ρούχα μας με όσους κρυώνουν, να ταΐζουμε τους πεινασμένους, τι θα έλεγε αν μάθαινε, πως οι δήθεν "πιστοί Του" πετάνε στο δρόμο άστεγους; 

Οι ίδιες οι "γραφές των χριστιανών" λένε πως η "τελική Κρίση" θα γίνει βάσει της συμπεριφοράς προς τον αδύναμο Πλησίον. Τι είπε και τι έκανε ο “ασεβής” Ρουβίκωνας; Στην πράξη έκανε ότι πιο χριστιανικό υπάρχει, μιλώντας φυσικά για το νόημα των λόγων του ίδιου του Ιησού: Υπερασπίστηκε τους φτωχούς τους άστεγους.

Στην ουσία έχουμε το εξής: Κάποιοι που έχουν πολλά, δεν δίνουν δεκάρα για το τι θα απογίνουν οι άστεγοι αδερφοί μας, θύματα της οικονομικής κρίσης και της καταπίεσης των υποκριτών πλουσίων.
Κάθονται οι παπάδες και δήθεν προσεύχονται υπέρ υγείας, όταν οι ίδιοι από απληστία βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων. Γιατί πως θα βελτιωθεί η υγεία του διπλανού μας, όταν δεν έχει ούτε στέγη να προφυλαχθεί από τη βροχή και το κρύο του χειμώνα ή από τον καύσωνα του καλοκαιριού; Στα λόγια καλοί χριστιανοί οι παπάδες, στην πράξη όμως; Σατανάδες σκέτοι. Αδιάφοροι, αν όχι σαδιστές. Αδίστακτοι και ψεύτες. 

Τους προκαλούμε να δώσουν - όχι όλα - όπως πρότεινε ο Ιησούς στον πλούσιο νέο, αλλά ελάχιστα από όσα παίρνουν (και τα πληρώνουμε βεβαίως εμείς), για να βρουν μια μόνιμη στέγη οι άστεγοι. Αλλιώς δεν δικαιούνται καν να χρησιμοποιούν το όνομα του Ιησού.
Είναι ύβρη να γίνονται τέτοια αίσχη. Να πετάνε στο δρόμο ανθρώπους γιατί οι καλοφαγάδες ιερείς έχουν καβούρια στην τσέπη. Ολοφάνερα δεν περιμένουν καμία Δευτέρα Παρουσία, ούτε πιστεύουν σε τίποτε άλλο παρά μόνο στο χρήμα.
Αν πίστευαν έστω και λίγο, θα ντρέπονταν που δεν έκαναν τα αυτονόητα: Να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη. Γιατί η ενέργεια του Ρουβίκωνα είχε σκοπό τη βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας και φυσικά την καταγγελία μιας απίστευτης υποκρισίας. 

Αν έρχονταν ξανά ο Ιησούς, θα έρχονταν σίγουρα με μαστίγιο, να δείρει ακόμα μια φορά τους άθλιους κερδοσκόπους, τους ελεεινούς καπηλευτές, τους αδίστακτους εμπόρους της θρησκείας.

Πολλά μέλη του Ρουβίκωνα δεν πιστεύουν σε θεούς, δαίμονες, νεράιδες και άλλα παραμύθια. Είναι όμως αλληλέγγυοι στον Επαναστάτη Ιησού που σταυρώθηκε από το κατεστημένο της εποχής του. Γιατί είπε πως ο πλούτος είναι πηγή αμαρτιών, γιατί ενδιαφέρονταν για το συνάνθρωπο, γιατί μιλούσε για ισότητα, γιατί απέρριπτε το μίσος.
Ναι, ο Ιησούς για τους εκμεταλλευτές τυράννους είναι απείρως πιο επικίνδυνος από τον ληστή και φονιά Βαραββά. 

Το ιερατείο από την άλλη με τα αίσχη που κάνει κατά των φτωχών βασανίζει, διασύρει και σταυρώνει ξανά το Ναζωραίο.
Αν ζούσε σήμερα ο Ιησούς, οι "Απόστολοι", πολλοί "Άγιοι", θα διαμαρτύρονταν μαζί με το Ρουβίκωνα, ενώ οι Φαρισαίοι, οι δυνάστες και τα τσιράκια τους θα έλεγαν ακόμα μια φορά “Άρον άρον σταύρωσον αυτόν”.

Αλίμονο σας ακροδεξιοί υποκριτές διότι, “άπληστοι και πλεονέκτες καθώς είσθε, τρώτε τα σπίτια από τις χήρες και συγχρόνως με το πρόσχημα της ευλάβειας κάνετε μεγάλες προσευχές· Για τούτο και θα τιμωρηθείτε από την θεία δικαιοσύνη πολύ περισσότερο, παρ' όσον οι άλλοι άρπαγες και κλέφτες”... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger