Home » , , » Η σαπίλα της δημοσιοκαφρίλας και του ντουνιά

Η σαπίλα της δημοσιοκαφρίλας και του ντουνιά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 | 4:22 μ.μ.


Δεν είναι απλώς κάποια ουγκανά που βγήκαν απ' τους υπονόμους τους για να σταθούν δίπλα "στην σαπίλα του ντουνιά" και να ασελγήσουν στην μνήμη του δολοφονημένου Ζακ, ενώ παράλληλα "ηρωποιούν" τα θρασύδειλα καθάρματα που εκδήλωσαν τον "ανδρισμό" τους κλωτσώντας στο κεφάλι και οδηγώντας στον θάνατο ένα πεσμένο στο έδαφος άρρωστο νέο άνδρα.

Είναι ανάμεσα στους άλλους και δυο "αστέρες" της δημοσιογραφίας που μας προκάλεσαν με τα γραφόμενα τους στομαχικές διαταραχές.
Ο ένας που δεν είναι τίποτε άλλο παρά ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης, που με αυτά τα "προσόντα" του απέκτησε το πόστο διευθυντή ραδιοφωνικού σταθμού, ανακάλυψε ότι ο δολοφόνος Ν. Ντερτιλής ήταν "ακέραιος πραξικοπηματίας" -δεύτερος ήρθε ο Μπογδάνος, είχαν προηγηθεί το ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου και ο δεσπότης Αμβρόσιος, που έκανα την "αγιογραφία" του εγκληματία φασίστα- και ο άλλος ο "Μακελάρης" που δεν περνάει μέρα μέσα από την φυλλάδα και ιστοσελίδα του να μην εξαπολύσει τον οχετό του ενάντια στο θύμα.

Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτοί οι καλαμαράδες και όσοι από το σινάφι τους έχουν τις ίδιες αντιλήψεις.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν πέρασε παρά ελάχιστη ώρα από τότε που έγινε γνωστό ότι ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου που ήταν βασικός συνεργός στην δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, αφέθηκε ελεύθερος -θα υπήρχε αναρχικός ή αντιεξουσιαστής που να αντιμετώπιζε παρόμοια κακουργήματα και θα είχε την ίδια δικαστική αντιμετώπιση;- (ρητορική φυσικά η ερώτηση, εκτός αν θέλει να την απαντήσει η Ηριάνα ή ο Τ. Θεοφίλου ) και στο διαδίκτυο, ειδικά το twitter, υπάρχουν αρκετά μηνύματα συμπαράστασης στον "Κυρ Παντελή", που "υπεράσπισε την περιουσία του", δολοφονώντας.
Μερικά μάλιστα δεν αρκούνται σε εκφράσεις αποδοχής των εγκληματικών ενεργειών του. Με αφορμή την απόφαση της αποφυλάκισης προδικάζουν και την δικαστική αθώωσή του...

Κι αυτό την στιγμή που το σενάριο για τον "οπλισμένο ληστή" έχει γίνει σμπαράλια, και τα βίντεο που κυκλοφορούν δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για το υπό ποιες συνθήκες έχασε την ζωή του ο Ζακ.


Υ.Γ: Αξιοσημείωτο είναι το δημοσίευμα απ' το "Ποντίκι". Κάνει αναφορά στον ιδιοκτήτη του μεσιτικού γραφείου -Θάνος Χορταριάς, λέγεται- ο οποίος μαζί με τον κοσμηματοπώλη κλωτσούσε στο κεφάλι τον αιμόφυρτο και ημιλυπόθυμο Ζακ Κωστόπουλο. Ο τύπος δηλώνει ότι βρισκόταν σε "αυτοάμυνα" και ανάμεσα στα επαίσχυντα, ομοφοβικά post που έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο  αναφέρει ότι ο Ζακ Κωστόπουλος αυτοκτόνησε με γυαλί την ώρα που προσπαθούσαν να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί.   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger