Home » , » Οι “καλοί Χριστιανοί”.

Οι “καλοί Χριστιανοί”.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 | 7:24 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πριν λίγες μέρες κάποιοι υποτιθέμενοι “Χριστιανοί” επιτέθηκαν άνανδρα σ' ένα κοριτσάκι. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθενται σε αθώους ανθρώπους είτε Έλληνες, είτε ξένοι.
Οι ίδιοι δήθεν “πιστοί” άλλωστε ωρύονται συνεχώς εναντίον των προσφύγων, των μεταναστών, ισχυριζόμενοι ότι απειλείται η Ορθοδοξία!
Είναι οι “θεούσες” που κατασκευάζουν αισχρά ψέματα κατά των απελπισμένων, που είναι εγκλωβισμένοι στα Ελληνικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Οι κατά δήλωση τους “Έλληνες Ορθόδοξοι” κάνουν προβοκάτσιες, μιλάνε για θαύματα τα οποία έχουν δει μόνο οι ίδιοι, πουλάνε μαζί με τα "ιερά" κομποσκοίνια και τις εικόνες, μαγκιά κι εθνικιστικό μίσος.

Μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις. Μια, θα λέγαμε, “καλλιτεχνική” φωτογραφία από το χθεσινό συλλαλητήριο – φιάσκο της Δεξιάς στη Θεσσαλονίκη, δείχνει μερικά πολύ χαρακτηριστικά δείγματα Πατριδοκάπηλων Ακροδεξιών Χριστέμπορων. 

Ο ένας έχει ράσα. Είναι πιθανόν κληρικός, αν και τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Ο τύπος κρατά μια μεγάλη εικόνα της Παναγίας, ενώ φορά ασφυξιογόνα μάσκα. Μάλλον παρουσιάστηκε σε όραμα η Παναγία και του είπε “Σήμερα στη συγκέντρωση, θα πέσουν δακρυγόνα. Εκτός από μάσκα πάρε και κάτι να σε φυλάει από τους άντρες των ΜΑΤ”.
Πήρε την εικόνα για να κάνει τι; Να τρομάξει τα ΜΑΤ; Προφανώς για να καπηλευθεί τη θρησκεία. Να δείξει ότι τάχα ο Θεός είναι μαζί τους.

Αλλά οι ακροδεξιοί είναι ηλίθιοι. Κι όταν κάνουν τέτοια κόλπα, την πατάνε πανηγυρικά.
Διότι ο άλλος που διαδήλωνε μαζί, σε μια θεατρινίστικη κίνηση, ξεβρακώθηκε! Αν η φωτογραφία έδειχνε μόνο αυτόν, θα γέλαγαν όλοι, ακόμα κι οι συμμετέχοντες στο ίδιο σόου. Έλα όμως που ο φωτογράφος πήρε και την "Ιερή" Εικόνα!
 Έτσι στην ουσία, ο “ακτιβιστής της Δεξιάς” έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην "Παρθένο", πράγμα που δεν θα το έκανε κανείς άθεος, αλλόθρησκος ή μετανάστης. ,

Πολλά θα μπορούσαμε να πούμε, όπως πχ “Συλλαλητήριο του (δεξιού) πόλου”, “Τι είδε η εικόνα” “Πως κάνετε έτσι; Πρώτη φορά βλέπετε κρίνο”; - Έ όχι και “κρίνο”! Κρινάκι... 

Δεν νομίζω πως η εικόνα είδε και σπουδαία πράγματα, ούτε στη φωτογραφία φάνηκε τίποτε. Μόνο ένας που είχε βγάλει έξω τον πισινό του. Θα γίνει μόδα στις συγκεντρώσεις των εθνικιστών; Πάντως, αν ήταν προσπάθεια να δείξουν γυμνό, για να έλθουν περισσότεροι, ήταν λάθος το μοντέλο. Ήταν κομματάκι ξενέρωτος.
Υπήρχε ακόμα μια κυρία με ένα μπλε σεντόνι με το άστρο της Βεργίνας και ένας άλλος με μια ελληνική σημαία. Όλη συγκέντρωση σε μια φωτογραφία.

Έχουμε ξαναπεί πως οι ακροδεξιοί δεν πιστεύουν σε Θεό. Θεός τους είναι το χρήμα. Εντολές παίρνουν μόνο από το κόμμα. Δεν τους ενδιαφέρει η θρησκεία αλλά το βόλεμα. Ούτε είναι η πρώτη φορά που “ξεβρακώνονται” δείχνοντας πόσο υποκριτές είναι. Αλλά αυτή η φωτογραφία είναι σίγουρα η πιο παραστατική των εθνικιστικών συγκεντρώσεων. Έχει όλους τους τύπους: Τους τραμπούκους, τους θεομπαίχτες, τις “γλάστρες με το μαϊντανό”. 

Ελπίζω να ξαναγίνει μάζωξη πολεμοκάπηλων ανεγκέφαλων. Κάθε φορά έχει και περισσότερη πλάκα αν και συμμετέχουν ολοένα και λιγότεροι. Λίγοι, αλλά χαζοί. 

Ενοχλούν λοιπόν την αισθητική κάποιων οι πρόσφυγες κι όχι τα φασιστοειδή και οι ασχήμιες τους. Προσβάλλονται ορισμένοι κανίβαλοι από την παρουσία φτωχών ανθρώπων, ακόμα και παιδιών κι όχι από τους τραμπουκισμούς, τα εγκλήματα και τις αθλιότητες των ακροδεξιών...

Ο Αλέξης ίσως αυτή τη στιγμή να στέλνει λουλούδια και γλυκά στον Κούλη. Άνοιξε σαμπάνια, όταν άκουσε πως θα γίνονταν τέτοια εκδήλωση συμπαράστασης από πλευράς ΝΔ.
Ο Μητσοτάκης είναι τόσο άχρηστος, που είναι ότι πιο χρήσιμο στο ΣΥΡΙΖΑ. Χάρη στον ανεγκέφαλο υμνητή αδίστακτων δικτατόρων, ο Τσίπρας παραμένει ακόμα στην εξουσία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger