Home » , » Ηχητικό για την νέα αποκάλυψη που αφορά το οπλοστάσιο της Χ.Α

Ηχητικό για την νέα αποκάλυψη που αφορά το οπλοστάσιο της Χ.Α

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 | 8:30 μ.μ.

Αν και χτες είχαμε κάνει εκτενή αναφορά στο νέο ντοκουμέντο που εμφανίστηκε στην ακροαματική διαδικασία της δίκης της "Χρυσής Αυγής", και μας μιλούσε για τα όπλα που είχαν στην κατοχή τους τα μέλη της ναζιστικής συμμορίας, αξίζει να παραθέσουμε σε ηχητικό τα όσα δήλωσε ο δημοσιογράφος της Realnews. Αλέξανδρος Κόντης, -στην σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Ν. Μπογιόπουλο-, ο ποίος έκανε την συγκεκριμένη αποκάλυψη.

Eχουμε την αίσθηση ότι οι αποκαλύψεις σε ότι αφορά το ναζιστικό μόρφωμα θα συνεχιστούν, έχοντας την πληροφορία ότι κατά την αγόρευση των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής, στην δίκη θα αποκαλυφθούν και οι χρηματοδότες της Χ.Α.

Από κει και πέρα αξίζει να ακούσουμε τον δημοσιογράφο Κόντη να μας μιλάει τι αποκαλύπτεται από επίσημες εκθέσεις εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης της ελληνικής αστυνομίας.
Αυτές αφορούν μια βαρύτατη κατηγορία που χρεώνεται στους περισσότερους απ' τους κατηγορούμενους στην δίκη της εγκληματικής οργάνωση και έχει σχέση με του κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής. 

Αναφερόμαστε σε ένα αδίκημα που σύμφωνα με τον Ποινικό κώδικα αποφέρει ποινές από πέντε μέχρι 20 χρόνια και το οποίο χρεώνεται, εκτός από τον φυρερίσκο Ν. Μιχαλολιάκο και σε πέντε πρωτοκλασάτα πρώην και νυν στελέχη της του ναζιστικού μορφώματος. (Παναγιώταρος, Μίχος Μπούκουρας, Λαγός και Κασιδιάρη), καθώς επίσης και σε πολλά στελέχη της Χ.Α.

Περισσότερα γι΄αυτό το αποκαλυπτικό έγγραφο που αναγνώστηκε στο δικαστήριο την περασμένη Τρίτη 11 Σεπτέμβρη, στο παρακάτω ηχητικό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger