Home » , » Να ματαιώσουμε να βγει σήμερα στο σφυρί η μοναδική κατοικία δυο συνταξιούχων και του άνεργου παιδιού του!

Να ματαιώσουμε να βγει σήμερα στο σφυρί η μοναδική κατοικία δυο συνταξιούχων και του άνεργου παιδιού του!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 | 2:24 π.μ.

Αλλη μια μεγάλη "επιτυχία" πρόκειται να προστεθεί στα "κατορθώματα" της άθλια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ στην "μεταμνημονιακή εποχή", για την οποία πανηγυρίζει.
Αυτή μεταφράζεται στο να πετάξει στον δρόμο δυο ηλικιωμένους και το άνεργο παιδί τους, αφού βγάζει στο σφυρί την μοναδική τους κατοικία. 

Ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί κι αυτό το κυβερνητικό έγκλημα είναι να παρέμβει δυναμικά ο λαϊκός παράγοντας, αδιαφορώντας για τις ποινικές διώξεις που πιθανόν να ασκήσει σε όσους/ες θα προσπαθήσουν να ματαιώσουν αυτό το τερατούργημα η διαβόητη υπηρεσία "Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος", όπως έκανε σε Λαφαζάνη, Σμήλιο και σε άλλους αγωνιστές του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Σ' αυτή την κατεύθυνση κινείται και η ανακοίνωση που δημοσιεύει η "Ανοιχτή επιτροπή Αγώνα εργαζομένων - συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας", αφού τυχαίνει το διαμέρισμα που βγαίνει στον πλειστηριασμό να ανήκει σε συνταξιούχο ο οποίος εργαζόταν στην ΕΤΕ,

Οι λεπτομέρειες γι΄αυτό το δράμα που βρίσκεται σε εξέλιξη, από την διαδικτυακή παρουσία της συλλογικότητας που αναφέραμε:

  Όλοι σήμερα στο Συμβολαιογραφείο Σταδίου 43

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ-ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

Πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας συνάδελφου συνταξιούχου της ΕΤΕ.

Ο πλειστηριασμός γίνεται Σταδίου 43 στις 10 π.μ., την Τετάρτη, όλοι-ες οι συνάδελφοι θα πρέπει να είναι παρόντες/ουσες!

Στους πλειστηριασμούς που έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, η Εθνική Τράπεζα εκπλειστηριάζει ένα διαμέρισμα 100 τ.μ., το οποίο είναι η πρώτη κατοικία και το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο μιας τριμελούς οικογένειας (δύο συνταξιούχων και ενός άνεργου παιδιού).

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος είναι συνταξιούχος της Εθνικής Τράπεζας. Εξαναγκάστηκε να συνταξιοδοτηθεί λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας. Η αναγκαστική συνταξιοδότηση του με τις διαρκείς περικοπές συντάξεων από τις μνημονιακές πολιτικές, καθιστούν απαγορευτική την αποπληρωμή των δόσεων του δανείου που είχε πάρει το 2008.

Οι επανειλημμένες εκκλήσεις του στην ΕΤΕ για διακανονισμό του δανείου σύμφωνα με τις δυνατότητες του, όχι μόνο έμειναν αναπάντητες, αλλά η τράπεζα αντιπρότεινε εκβιαστικά την καταβολή ποσού των 58.000 ευρώ για να συζητήσει μαζί του .

Ο συνταξιούχος λόγω σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ήρθε σε επικοινωνία με την τράπεζα έκανε συγκεκριμένες προτάσεις για τον διακανονισμό του δανείου του, χωρίς να υπάρχει θετική απάντηση απ’ την Τράπεζα.
Το παράδειγμα αυτό είναι αντιπροσωπευτικό της κοινωνικής αναλγησίας που έχει επιβληθεί από την μνημονιακή κυβέρνηση και τις τράπεζες.

Να αποτρέψουμε τον πλειστηριασμό της κατοικίας του συναδέλφου.

Όλοι σήμερα στο Συμβολαιογραφείο Σταδίου 43

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger