Home » , » “Ε, ψιτ! Πάμε για καφέ; - Καφέ το λένε τώρα;”

“Ε, ψιτ! Πάμε για καφέ; - Καφέ το λένε τώρα;”

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 | 4:34 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Μα βρε Ζάεφ, βρήκες άνθρωπο να πας για καφέ; Βρήκες “σοβαρό” πρόσωπο να μιλήσεις, να πεις τον πόνο σου; Τη Σπυράκη!; Δεν έπαιρνες κατευθείαν τον Άκη; Σωστά, είναι κλεισμένος...
Ήταν “τυχαία” η συνάντηση; Την τύχη μας μέσα...

Δεν ασχοληθώ πολύ, δεν αξίζει τον κόπο να χαραμίσεις πάνω από δυο προτάσεις για τη Σπυράκη κι αυτό μόνο και μόνο επειδή εκπροσωπεί τη ΝΔ. Η αλήθεια είναι πως είναι ο καταλληλότερος ψεύτης γι αυτή τη δουλειά.

Η ΝΔ λοιπόν θα κάνει κι αυτή ότι θέλουν οι Αμερικάνοι. Οτιδήποτε, ακόμα και τούμπες. Μετά όμως τις εκλογές με την προϋπόθεση να ζεσταθεί ο πισινός του Κούλη από την αναπαυτική πολυθρόνα της εξουσίας, να λιγδώσει τ' άντερο του γαλάζιου κομματόσκυλου από την κουτάλα του Δημοσίου. “Να μας ψηφίσουν τα χαϊβάνια και μετά ότι θέλετε”, αυτό λέει ο Κούλης στους Αμερικάνους, τους Γερμανούς, σε όποιον βρει μπροστά του.

Σα χώρα θα το φάμε το κεφάλι μας, αφού εκτελούμε τις διαταγές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ κατά γράμμα. Το πρόβλημα είναι πως κάνουμε πάντα ότι μας λένε. Ακόμα και να πηδήξουμε στο γκρεμό. Αφού μας πήρε το ρέμα των Μνημονίων και μας έβγαλε στη θάλασσα με τους καρχαρίες, τώρα ετοιμαζόμαστε να δεχτούμε μερικές ρωσικές πυρηνικές κεφαλές, να κάνουν παρέα στις αποθηκευμένες αμερικάνικες. “Δε βαριέσαι” – λένε τ' "αδέρφια" μας οι καουμπόηδες – “χάνονται που χάνονται οι Έλληνες, στάχτη και μπούλμπερη, οι πολιτείες μας να είναι καλά”.
Έξω πάμε κατά διαόλου. Μέσα; Και μέσα κατά διαόλου πάμε, αλλά τουλάχιστον είναι διάολος εσωτερικού.

Η ΝΔ πάντως κλαίει με μαύρο δάκρυ. Δεν έφτανε που τους χάλασε η εθνικιστική σούπα, αφού οι γείτονες απέρριψαν ουσιαστικά η συμφωνία, κι έτσι δεν μπορεί να δικαιολογήσει τις κουταμάρες περί “προδοσίας”, δεν κόβονται και οι συντάξεις. Όταν λέμε “δεν κόβονται”, ευνοούμε πάντα προεκλογικά.

Και κλάμα η ΝΔ ρε παιδάκι μου! Μια τσαντίλα, που δεν θα κοπούν τα αντίδωρα – γιατί συντάξεις δεν τις λες – άλλο πράμα. “Και που θα τα βρει τα λεφτά, και εμείς δεν θα φορολογούσαμε τις πολυεθνικές”...

Καλέ δεν δίνει παραπάνω ο ΣΥΡΙΖΑ, απλά δεν κόβει ακόμα. Θα κοπούν μετά τις εκλογές, όπως γίνεται πάντα, ησυχάστε γαλάζιοι κανίβαλοι. Όχι! Θέλουν να κοπούν οι συντάξεις τώρα αμέσως! Μπας και πάρει καμιά ψήφο ο Κούλης! Εγώ πάλι γιατί λέω, πως έτσι όπως κάνει, θα χάσει κι αυτούς που έχει; Μητσοτάκη μου, μη δείχνεις τα δοντάκια σου, τρομάζει ο κόσμος.

Αν τρομάξαμε; Μας κόπηκαν τα ύπατα με τα χαράτσια και τους λογαριασμούς. Κι οι πλειστηριασμοί; Συνεχίζονται. Όταν τελειώσουν τα σπίτια θα βγουν οι άνθρωποι στο σφυρί. 

“Το επόμενο κομμάτι της δημοπρασίας είναι ένας νέος άνεργος επιστήμονας, με μεταπτυχιακό, γνώσεις αγγλικών και Η/Υ. Επίσης διαθέτει γερό συκώτι, καρδία και νεφρά. Ακόμη έκοψε το τσιγάρο, επομένως έχει και καλά πνευμόνια. Η προσφορά αρχίζει από 80 ευρώ, ευκαιρία. Ποιος δίνει 81;...”

Μας εκτελούνε με σφαίρες ντούμ ντούμ
σφαίρες ντούμ ντούμ, σφαίρες ντούμ ντούμ
κι εμείς ξεπουλιώμαστε στο γιουσουρούμ
ταρατατατζούμ για ένα κουστούμ...

Ποιοι μας πουλάνε; Μα αυτοί που ψηφίζουμε! Μπορεί βέβαια να μας σφάζουμε και να πουλάνε το κρέας, διαλέγουμε όμως εμείς το σφαγέα μας.
Είδες τι καλά είναι, που έχουμε αστική δημοπρασία; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger