Home » , , » Ενα απ' τα "περίεργα¨του χειρισμού από δικαστές και αστυνομικούς της δολοφονίας του Ζακ

Ενα απ' τα "περίεργα¨του χειρισμού από δικαστές και αστυνομικούς της δολοφονίας του Ζακ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 | 12:01 π.μ.

Μόλις πριν λίγες μέρες  η δημοσιογράφος Κατερίνα Κατή, με δημοσίευμα που υπέγραφε στην εφημερίδα "Documento", αναφερόμενη στην ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας στους δολοφόνους του Ζακ Κωστόπουλου, έκανε λόγο για "λειψή δικογραφία της ντροπής".

Τα "περίεργα", όμως της όλης υπόθεσης δεν σταματούν εδώ.
Καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας καινούργια στοιχεία και στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στην αντιμετώπιση που έχουν απ' τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές τα δυο καθάρματα -ο κοσμηματοπώλης και ο μεσίτης- που λιντσάρισαν τον νεαρό ακτιβιστή.

Αυτό που μας γνωστοποιεί με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook η γνωστή δικηγόρος Ηλέκτρα Κούτρα, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και πρέπει οι "αρμόδιοι" να δώσουν άμεσα μια πειστική (αν υπάρχει, που δεν την βλέπουμε) απάντηση: 

Όσο εμείς αναρωτιόμαστε τι γίνεται με τ' αποτυπώματα στο μαχαίρι, η εξέταση είχε ολοκληρωθεί. Το νέο ότι δεν βρέθηκαν αποτυπώματα "σκάει" χθες, ενώ η έκθεση αποτυπωμάτων ήταν έτοιμη από τις 26 Σεπτέμβρη... 
Οι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι στις 26 και 28 Σεπτέμβρη, απολογηθέντες για την αντιμετώπιση ατόμου που "κρατούσε μαχαίρι". Ο λόγος για τον οποίο παρακράτησε η ΕΛΑΣ αυτή την πληροφορία και δεν συσχετίσθηκε εγκαίρως με τη δικογραφία του Zak θα πρέπει να γίνει κατανοητός.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger