Home » , » Θα πάρει προαγωγή και ο "φακελάκιας" γιατρός που συνελήφθη σήμερα;

Θα πάρει προαγωγή και ο "φακελάκιας" γιατρός που συνελήφθη σήμερα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 | 8:28 μ.μ.

Η είδηση που αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Απλώς μας πληροφορεί ότι ένας 51χρονος γιατρός που εργάζεται σε νοσοκομείο της Αττικής, απαίτησε να χρηματιστεί από ασθενή για να του πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση.

Συγγενής του αρρώστου, σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, της αστυνομίας προσημείωσαν τα χαρτονομίσματα και ο γιατρός συνελήφθη επ' αυτοφώρω να παίρνει το «φακελάκι».

Η συγκεκριμένη είδηση προσθέτει ότι σε έρευνες που διενεργήθηκαν στο γραφείο και την οικία του γιατρού, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 23.215 ευρώ, ενώ σε βάρος του "σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου και αντίσταση".

Προφανώς και δεν μπορεί να γνωρίζουμε τι επιπτώσεις σε επαγγελματικό και δικαστικό επίπεδο, θα έχει για τον φακελάκια γιατρό αυτή η αποκάλυψη.
Αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι μια πρόσφατη αφίσα που κυκλοφόρησε συνδικαλιστική παράταξη και μας γνωστοποιεί για την εξέλιξη ενός "φακελάκια" γιατρού που συνελήφθη γιατί πήρε "εκτίμησε" ότι έπρεπε να "λαδωθεί" με 3.000 ευρώ για να χειρουργήσει ασθενή.

Εκείνο επίσης που ξέρουμε είναι η δικαστική αντιμετώπιση που έχουν κάποιοι γιατροί, έμποροι του ανθρώπινου πόνου που εργάζονται σε δημόσια νοσοκομείο και θησαυρίζουν εκβιάζοντας τους ασθενείς τους.

"Φακελάκι ή την ζωή" σου, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το μοτίβο γι' αυτούς τους λήσταρχους, που αντί για πιστόλι κρατούν νυστέρι. Και αν τυχόν και καταγγελθεί η συμπεριφορά τους και πιαστούν να λαδώνονται έχουν όλη την κατανόηση δικαστών και αρκετών συναδέλφων τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα διευθυντής οφθαλμολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Εβρου.
Συνελήφθη να παίρνει φακελάκι, το δικαστήριο του επέβαλε μια ποινή "χάδι" με αναστολή, και οι προϊστάμενοι του, στο δημόσιο νοσοκομείο που εργάζεται ... του έδωσαν προαγωγή.

Πιθανόν να συμβεί το ίδιο και για τον "φακελάκια" γιατρό που εντοπίστηκε σήμερα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger