Home » , » Γελάνε και οι πολυέλαιοι με τον Τσίπρα - "Γλέντι" στο twitter μετά το κοινό ανακοινωθέν Πολιτείας – Εκκλησίας

Γελάνε και οι πολυέλαιοι με τον Τσίπρα - "Γλέντι" στο twitter μετά το κοινό ανακοινωθέν Πολιτείας – Εκκλησίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 | 1:27 π.μ.

Με χιούμορ, σαρκασμό και εύστοχες φωτοσυνθέσεις αντιμετώπισαν οι χρήστες του twitter το κοινό ανακοινωθέν Πολιτείας – Εκκλησίας της Ελλάδος.
Χωρίς να απουσιάζουν οι καυστικές ατάκες, κάποιες φορές και οι μη κόσμιες εκφράσεις, οι οποίες συνήθως στοχεύουν το πρόσωπο του πρωθυπουργού, τα "τροπάρια" που "ψέλνονται" από τον "άμβωνα" του διαδικτύου, σίγουρα δεν θα ενθουσιάζουν τους οπαδούς του κυβερνητικού κόμματος.

Και πραγματικά μόνο με σκωπτική διάθεση μπορείς να σχολιάσεις την κυβερνητική προσπάθεια να "βαφτίσει το κρέας ψάρι" και στην ουσία να υποτιμάει κατάφωρα την νοημοσύνη των πολιτών στους οποίους απευθύνεται.

Προφανώς αυτό δεν μας κάνει εντύπωση, αφού το κυβερνητικό κόμμα αφού πούλησε ψέματα με την σέσουλα, εδώ και καιρό πουλάει τρέλα.
Δηλαδή, δεν έχει άδικο η διαπίστωση που κάνει χρήστη του twitter, ότι τα κυβερνητικά στελέχη πρέπει να μας θεωρούν πολύ ηλίθιους έχοντας την αίσθηση ότι απευθύνονται σε λωτοφάγους.

Παρακάτω ένα μικρό δείγμα από σχετικές διαδικτυακές τοποθετήσεις:

 













Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger