Home » , » Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Παρίσι - Βίντεο με κτήρια που πυρπολούνται στο κέντρο της Γαλλικής πρωτεύουσας

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Παρίσι - Βίντεο με κτήρια που πυρπολούνται στο κέντρο της Γαλλικής πρωτεύουσας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 | 8:33 μ.μ.

Οπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο twitter η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά, από το Παρίσι, αυτή την ώρα, λίγα λεπτά μετά τη 8 μμ η "κατάσταση στην Γαλλική πρωτεύουσα οδεύει να οδηγηθεί εκτός ελέγχου".
Χαρακτηριστικό είναι και το βίντεο που παραθέτει και στο οποίο βλέπουμε κτήρια στο κέντρο του Παρισιού να έχουν παραδοθεί στις φλόγες.

Η ίδια δημοσιογράφος σημειώνει: "Με δυο λόγια επειδή πολλοί ρωτάτε τι είναι τα Κίτρινα Γιλέκα που βγήκαν στους δρόμους της Γαλλίας και οι αρχές ως φαίνεται δεν μπορούν να ελέγξουν. Είναι οι Φτωχοί Εργαζόμενοι που δεν καταφέρνουν με τον μισθό που παίρνουν να βγάλουν το μήνα. Το θέατρο σκηνών αντάρτικου πόλης έγιναν το Σάββατο αρκετές κοσμοπολίτικες συνοικίες του Παρισιού, στο περιθώριο της κινητοποίησης των «κίτρινων γιλέκων», διαδηλωτών που αντιδρούν στην αύξηση των τιμών στα καύσιμα".

Να συμπληρώσουμε επίσης ότι η ηγεσία της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι έγιναν 205 συλλήψεις μετά τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν, ενώ 65 άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ αυτών και 11 αστυνομικοί.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger