Home » , » Κρίμα που απουσιάζουν οι Γάλλοι Πρετεντέρηδες και Πορτοσάλτες να μας μιλήσουν για "δολοφονικές ενέργειες" των "Κίτρινων Γιλέκων" που σπάνε τράπεζες (B;inteo) και εισβάλλουν σε υπουργεία τρομοκρατώντας κυβερνητικά στελέχη.

Κρίμα που απουσιάζουν οι Γάλλοι Πρετεντέρηδες και Πορτοσάλτες να μας μιλήσουν για "δολοφονικές ενέργειες" των "Κίτρινων Γιλέκων" που σπάνε τράπεζες (B;inteo) και εισβάλλουν σε υπουργεία τρομοκρατώντας κυβερνητικά στελέχη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 | 9:42 μ.μ.

Απίστευτα "ταραχοποιά" στοιχεία οι Γάλλοι διαδηλωτές!!! Δεν αρκεί που συγκρούνται σώμα με σώμα με τις δυνάμεις καταστολής, δεν φτάνει που τα δακρυγόνα και οι αύρες νερού αδυνατούν να τους διαλύσουν, προχωρούν και σε καταδρομικές ενέργειες σε τέτοιο βαθμό που οι όποιες ακτιβιστικές πράξεις γίνονται στην χώρα μας μοιάζουν παιχνιδάκι σε νηπιαγωγείο.

Προηγουμένως, όπως βλέπουμε και στο βίντεο που παραθέτουμε χρησιμοποίησαν  τροχοφόρο μηχάνημα -κλακ είναι αν καταλαβαίνουμε καλά- για να ισοπεδώσουν την είσοδο τράπεζας.

Τώρα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, άλλοι διαδηλωτές με ένα μικρό φορτηγό  εισβάλλουν με μια μικρή μπουλντόζα σε υπουργείο  όπου βρισκόταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και κυβερνητικά στελέχη, τους πανικοβάλλουν και τους αναγκάζουν σε άτακτη φυγή!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μπενζαμέν Γκριβό περιγράφοντας το περιστατικό δηλώνει: «Υπήρξαν κάποια "κίτρινα γιλέκα", κάποιοι ντυμένοι στα μαύρα (…) που πήραν ένα μηχάνημα εργοταξίου, το οποίο βρισκόταν στον δρόμο, και παραβίασαν με αυτό την είσοδο του υπουργείου (…). Έσπασαν δύο οχήματα» ,,,

Κρίμα που απουσιάζουν οι Γάλλοι Πρετεντέρηδες και Πορτοσάλτε να μας μιλήσουν για "δολοφονικές επιθέσεις". Τώρα ακούμε τα "ξενέρωτα" από Γάλλους αξιωματούς περί "απαράδεκτης ενέργειας" και για "στοχοποίηση της δημοκρατίας".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger