Home » , » Απίστευτο "φτύσιμο" από χρήστες του διαδικτύου στον Α. Σαμαρά μετά την μήνυση που κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός στο Δ.Σ της ΟΙΕΛΕ

Απίστευτο "φτύσιμο" από χρήστες του διαδικτύου στον Α. Σαμαρά μετά την μήνυση που κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός στο Δ.Σ της ΟΙΕΛΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 | 8:03 μ.μ.

Η ιστορία με την απόλυση της καθηγήτριας που έπιασε το γιο του Α. Σαμαρά να αντιγράφει είναι γνωστή. (Εδώ η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας).

Η σημερινή εξέλιξη που υπάρχει, με πρωτοβουλία του Αντώνη Σαμαρά, είναι πρωτάκουστη και δημιούργησε τσουνάμι οργισμένων αντιδράσεων από τους χρήστες του διαδικτύου. (Ενα δείγμα απ' αυτές, τις πιο κόσμιες παραθέτουμε παρακάτω).

Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός σέρνει στα δικαστήρια την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) και διεκδικεί 100.000 ευρώ από κάθε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας ισχυριζόμενος ότι έχει υποστεί συκοφαντική δυσφήμηση σχετικά με τις τοποθετήσεις της ΟΙΕΛΕ με αφορμή την υπόθεση της απολυμένης εκπαιδευτικού Φώφης Μπουλούτα και τη μετα-θάνατο δικαίωσή της από το υπουργείο Παιδείας!



Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτε παραπάνω εκτός απ' το παρακάτω βίντεο που μας δείχνει όλο το ιστορικό της υπόθεσης:


Μερικές από τις "ήπιες" αντιδράσεις χρηστών του twitter:




 










Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger