Home » , , » Ντόρα Μπακογιάννη: Το αποκορύφωμα του Γκεμπελισμού!

Ντόρα Μπακογιάννη: Το αποκορύφωμα του Γκεμπελισμού!

Από giorgis , Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 | 1:21 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Αρχικά θεώρησα τόσο γελοίο το τουιτάρισμα της Ντόρας Μπακογιάννη που αναφερόταν στον Κουφοντίνα και στον Ρουβίκωνα που το θεώρησα ανάξιο σχολιασμού.

Αναθεώρησα την άποψη μου βλέποντας την προβολή που έχει από έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, επιβεβαιώνοντας την ρήση του υπουργού προπαγάνδας του Χίτλερ, Γκέμπελς: «Όσο μεγαλύτερο το ψέμα, και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται»

Ας δούμε τι έγραψε στο twitter η Ν. Μπακογιάννη και να το σχολιάσουμε: "Ο Κουφοντίνας κυκλοφορεί στους δρόμους όπου δολοφόνησε τα θύματά του, «προστατευόμενος» από τα μέλη του Ρουβίκωνα. Σήμερα που νέα μέλη της οργάνωσης δραστηριοποιούνται στην αμερικανική πρεσβεία, υπάρχει κάποιος που να αμφιβάλλει ποιος είναι ο καθοδηγητής τους;‬".

Εδώ έχουμε μια απ' τις σπάνιες περιπτώσεις. Να μπορείς δηλαδή μέσα σε τόσες λίγες λέξεις να πεις τόσο πολλά ψέματα. 
Αλλά αυτό είναι ίσως και το μόνο "ταλέντο" που διαθέτει η Μπακογιάννη.

Ξεκινάμε απ' το πιο "απλό" ψέμα της. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας στο περίπατο που έκανε στους δρόμους της Αθήνας δεν είχε καμιά "προστασία από μέλη του Ρουβίκωνα"
Συνοδευόταν από τον γιο του Εκτορα και ένα φίλο του, ο οποίος όντος είναι μέλος της αναρχικής ομάδας. 
Προφανώς θα μπορούσε να ανήκε σε οποιαδήποτε πολιτική συλλογικότητα ή σε κάποιο ... σύνδεσμο φιλάθλων. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Ψέμα δεύτερο. "Νέα μέλη της οργάνωσης δραστηριοποιούνται στην αμερικανική πρεσβεία". Πώς το ανακάλυψε αυτό η Ντόρα; Ξέρει ποια άτομα του "Ρουβίκωνα" συμμετείχαν στην παρέμβαση που έκανε ο "Ρ" στην πρεσβεία της Αμερικής; 
Δεν είναι δυνατόν να αγνοεί ότι ήταν "μούφα" η είδηση για την υποτιθέμενη σύλληψη δυο ατόμων της ομάδας τα οποία φερόταν να έλαβαν μέρος σ' αυτή την ακτιβίστικη παρέμβαση.

Ψέμα τρίτο και πιο βασικό. Είναι δυνατόν ένα πολιτικό στέλεχος τέτοιου "μεγέθους" όπως η Ντόρα Μπακογιάννη να αγνοεί ότι ο Δ. Κουφοντίνας έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ότι είναι κομμουνιστής
Είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ότι ο "Ρουβίκωνας" είναι μια αναρχική ομάδα; Το λέει στον τίτλο του, το επαναλαμβάνει σε όλα τα κείμενα του. 
Δεν ξέρει ότι οι αναρχικές συλλογικότητες, από ζήτημα αρχής, δεν δέχονται την ύπαρξη κανενός "καθοδηγητή"; 
Και που ακούστηκε ένας κομμουνιστής να "καθοδηγεί" αναρχική συλλογικότητα;;;!!!. 
Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία! 

Ρητορικά φυσικά τα παραπάνω ερωτήματα. Η Μπακογιάννη γνωρίζει την πραγματικότητα. Οταν όμως ο Γκεμπελισμός σου γίνεται δεύτερη φύση, όπως συμβαίνει μ' αυτή, δεν διστάζεις να πεις τα μεγαλύτερα ψέματα με την απόλυτη φυσικότητα.

Υ.Γ: Το ότι τα ΜΜΕ αναπαρήγαγαν και πρόβαλλαν χωρίς τον παραμικρό σχολιασμό τα γραφόμενα της Ν.Μ δεν μας κάνει εντύπωση. Οπως και η νεοδημοκράτισσα βουλευτής έτσι κι αυτά θεωρούν τηλεθεατές και αναγνώστες λωτοφάγους.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

8 Ιανουαρίου 2019 στις 2:50 μ.μ.

H κορη του βρυκολακα εχει φοβερες ``ικανοτητες`` Μεχρι και βουλωμενο γραμμα
διαβαζει Κριμα αδικειται εκει στο κοινοβουλιο που υπητετει Αν ηταν καπου αλλου
θα ``προσεφερε`` ``σημαντικο`` εργο!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger