Home » , , » "Ξελάσπωσε" δικαστικά και ο Α. Μαρτίνης για το σκάνδαλο του Ερρίκος Ντυνάν

"Ξελάσπωσε" δικαστικά και ο Α. Μαρτίνης για το σκάνδαλο του Ερρίκος Ντυνάν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 | 6:43 μ.μ.


Είχαν περάσει αρκετά χρόνια μέχρι να αποκαλυφθεί ότι ο πρώην επικεφαλής του Ερυθρού Σταυρού Ανδρέας Μαρτίνης μεσολαβούσε ώστε δεκάδες "διάσημες προσωπικότητες" -πρωτοκλασάτοι πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες- νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, με σημαντικές εκπτώσεις κόστους ή ακόμη και εντελώς δωρεάν.
Αυτή η τακτική είχε σαν αποτέλεσμα το νοσοκομείο να ζημιωθεί με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ (που τα πληρώσαμε εμείς φυσικά).

Σε ανάρτηση που είχαμε κάνει τότε και την οποία τιτλοφορούσαμε «Και οι "προστάτες" του Μαρτίνη κύριε;-Σχετικά με τα πορίσματα των κομμάτων για το σκάνδαλο του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν»,γράφαμε μεταξύ άλλων:

"Θα πρέπει να είναι κάποιος εντελώς αφελής και να μην πιστεύει ότι την ασυλία που απολάμβανε τόσα χρόνια είτε για τις τεράστιες μίζες που φέρεται να εισέπραξε, είτε για την προκλητική διασπάθιση δημόσιου χρήματος, την οφείλει σε δωροδοκίες υψηλόβαθμων πολιτικών προσώπων.

Αν δηλαδή ο Α. Μαρτίνης «ανοίξει το στόμα του» μπορεί να «κάψει» πολλά πολιτικά στελέχη και φυσικά αυτό το «χαρτί» του δεν θα το αφήσει αναξιοποίητο".

Αυτή η διαπίστωση μας επιβεβαιώθηκε από την δικαστική αντιμετώπιση που είχε ο Μαρτίνης όταν τα σκάνδαλα στα οποία πρωταγωνιστούσε ήρθαν στην δημοσιότητα.


Σήμερα, λοιπόν που η υπόθεση του Μαρτίνη εκδικάστηκε, η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ... η αναμενόμενη. ο Α. Μαρτίνης επέστρεψε ελεύθερος στο σπίτι του αφού του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών, με αναστολή.
Και φυσικά πιθανόν να δικαιωθεί ο συνήγορος του πρώην ισχυρού άντρα του Ερρίκος Ντυνάν, Θ. Μαντάς ο οποίος μας δήλωσε:
«Η προσδοκία μας είναι ότι στον δεύτερο βαθμό δικαιοδοσίας, τα στοιχεία της δικογραφίας θα αξιολογηθούν με μεγαλύτερη νηφαλιότητα και θα οδηγήσουν σε απαλλακτική, για τον εντολέα μου, κρίση».

Δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια: "Τι είχες Γιάννη, τι 'χα πάντα"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger