Home » , » «Και οι "προστάτες" του Μαρτίνη κύριε;» - Σχετικά με τα πορίσματα των κομμάτων για το σκάνδαλο του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν»

«Και οι "προστάτες" του Μαρτίνη κύριε;» - Σχετικά με τα πορίσματα των κομμάτων για το σκάνδαλο του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 | 7:56 μ.μ.


Οπως ήταν αναμενόμενο κάθε κόμμα κατέθεσε το δικό του πόρισμα όσο αφορά την υπόθεση του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» στην εξεταστικής επιτροπής της Βουλής η οποία ασχολείται για τα σκάνδαλα στον δώρο της Υγείας.

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εκτιμούν ότι για τους πρώην υπουργούς Άδ. Γεωργιάδη και Ανδρ. Λοβέρδο «απαιτείται περαιτέρω διερεύνηση από τις αρμόδιες δικαστικές και εισαγγελικές Αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν τελεσθεί διά πράξεων ή παραλείψεων αδικήματα».

Ν.Δ και ΚΙΝΑΛ συμφωνούν ότι δεν υπάρχει καμία παράνομη πράξη πολιτικού προσώπου για την υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν.

Το ΚΚΕ, τάχθηκε υπέρ της διερεύνησης όλων των υποθέσεων για την απόδοση πολιτικών ευθυνών και υπέρ της περαιτέρω διεύρυνσης για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες πάσης φύσεων εμπλεκόμενων.

Το Ποτάμι και η Ενωση Κεντρώων θεωρούν ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, με το κόμμα του Σ. Θεοδωράκη να εκτιμάει ότι θα πρέπει να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες από τη Δικαιοσύνη,

Επί της ουσίας τώρα.Είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς αυτό που επικαλούνται Ν.Δ και ΚΙΝΑΛ; Οτι δηλαδή ο μόνος υπεύθυνος για όλες τις λοβιτούρες που έγιναν στο «Ερρίκος Ντυνάν» είναι ο πρώην διοικητής του Αντρέας Μαρτίνης; «Και οι "προστάτες" του Μαρτίνη κύριε;» όπως τιτλοφορούσαμε ανάρτησή μας από τον Μάη του 2016, δεν υπάρχουν;


Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτε παραπάνω παρά ένα απόσπασμα από την περασμένη ανάρτηση που αναφέραμε:

"Θα πρέπει να είναι κάποιος εντελώς αφελής και να μην πιστεύει ότι την ασυλία που απολάμβανε τόσα χρόνια είτε για τις τεράστιες μίζες που φέρεται να εισέπραξε, είτε για την προκλητική διασπάθιση δημόσιου χρήματος, την οφείλει σε δωροδοκίες υψηλόβαθμων πολιτικών προσώπων.

Αν δηλαδή ο Α. Μαρτίνης «ανοίξει το στόμα του» μπορεί να «κάψει» πολλά πολιτικά στελέχη και φυσικά αυτό το «χαρτί» του δεν θα το αφήσει αναξιοποίητο".

Αυτή η διαπίστωση μας επιβεβαιώθηκε από την δικαστική αντιμετώπιση που είχε ο Μαρτίνης όταν τα σκάνδαλα στα οποία πρωταγωνιστούσε ήρθαν στην δημοσιότητα.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger