Home » , » Μια ερώτηση στην κ. Γεννηματά η οποία ανακάλυψε ότι ο Τσίπρας είναι "νεοκομμουνιστής'

Μια ερώτηση στην κ. Γεννηματά η οποία ανακάλυψε ότι ο Τσίπρας είναι "νεοκομμουνιστής'

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 | 6:19 μ.μ.

Κάποιος επιστήμονας είναι αρμόδιος να χαρακτηρίσει την εκτίμηση της Φώφης Γενηματά ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι "νεoκομμουνιστής". Στην προκειμένη περίπτωση εμείς δηλώνουμε αδυναμία για τον παραμικρό σχολιασμό.

Κάνουμε όμως μια προσπάθεια να αναπληρώσουμε την έλλειψη δικής μας τοποθέτησης παραθέτοντας κάποια σχετικά σχόλια χρηστών του διαδικτύου καθώς και ένα σχετικό βιντεάκι που έχει ανεβεί στο youtube.

Πριν απ' αυτό όμως θα θέλαμε να κάναμε μια ερώτηση στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ κι αν έχει την διάθεση ας μας απαντήσει.
Πριν τρία περίπου χρόνια αποκαλύφθηκε ότι στο διάστημα που η Φώφη Γεννηματά είχε θητεύσει σε κυβερνητικό πόστο και συγκεκριμένα σαν υφυπουργός υγείας είχε διορίσει τον οδοντίατρο σύζυγό της Αντρέα Τσούνη στο νοσοκομείο «Ερίκος Ντυνάν».
Τα δημοσιεύματα τότε έκαναν λόγο ότι ήταν «Αργόμισθος ο σύζυγος της Φ. Γεννηματά με 2.500 ευρώ τον μήνα» από τον Ιούνη του 2009 μέχρι τον Μάρτη του 2014 -όταν διαπιστώθηκε η οικονομική κατάρρευση του νοσοκομείου και η νέα διοίκηση που αντικατάστησε την διοίκηση Μαρτίνη έκανε «χαρτογράφηση του προσωπικού του νοσοκομείου»-.

 Με απλά λόγια δηλαδή ο σύζυγος της κ. Γεννηματά έπαιρνε 2.500 ευρώ κάθε μήνα χωρίς να πηγαίνει στην δουλειά του και να προσφέρει την παραμικρή υπηρεσία στο νοσοκομείο που τον διόρισε η γυναίκα του. .

Τι έγινε μ' αυτή την αποκάλυψη; Γιατί την έφαγε το σκοτάδι; Νομίζουμε ότι σ' αυτό στο ερώτημα δεν πρέπει να μας απαντήσει ο "νεοκομμουνιστής" Τσίπρας, αλλά η "σοσιαλίστρια" κ. Γεννηματά.












Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger