Home » , » Τίτλοι τέλους για τους παρανοϊκούς τζιχαντιστές του Ισλαμικού κράτους;

Τίτλοι τέλους για τους παρανοϊκούς τζιχαντιστές του Ισλαμικού κράτους;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 | 10:03 μ.μ.

 Ευχάριστη η είδηση που μας έρχεται από το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Μας λέει ότι πέφτουν πια τίτλοι τέλους για τους παρανοϊκούς ισλαμοφασίστες του Ισλαμικού Κράτους.
"Εκατοντάδες τζιχαντιστές συνελήφθησαν ή παραδόθηκαν στην Μπαγούζ" μας πληροφορεί το δημοσίευμα και συμπληρώνει:

Περίπου 400 τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους συνελήφθησαν σήμερα ενώ επιχειρούσαν να διαφύγουν από το ύστατο προπύργιο της οργάνωσης στη Συρία, και εκατοντάδες ακόμη άλλοι παραδόθηκαν, όπως δήλωσε ανώτερος διοικητής των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), της συμμαχίας κουρδικών και αραβικών ένοπλων οργανώσεων που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και πολεμά τους τζιχαντιστές.

Η τζιχαντιστική οργάνωση βρίσκεται στα πρόθυρα της ήττας στην Μπαγούζ, κατά μήκος της όχθης του Ευφράτη ποταμού, σε μια έσχατη κατοικημένη περιοχή που ελέγχει ακόμη.

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν ήδη εγκαταλείψει τις τελευταίες μέρες το τελευταίο οχυρό του Ισλαμικού Κράτους, συμπεριλαμβανομένων τζιχαντιστών που έχουν παραδοθεί.

Σχεδόν 58.000 άνθρωποι, ως επί το πλείστον μέλη οικογενειών τζιχαντιστών έχουν ήδη φύγει από την περιοχή αυτή από τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Μεταξύ αυτών, περισσότεροι από 6.000 τζιχαντιστές έχουν συλληφθεί, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.

Ας είμαστε όμως κάπως επιφυλακτικοί γιατί τέτοιες εκτιμήσεις είχαμε ξανακούσει και στο παρελθόν και όμως το Ισλαμικό κράτος ξανααναστήθηκε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2019 στις 9:00 π.μ.

Μονο κατι ψεκασμενοι τροτσκιστες κ η ερτ δεν εχουν καταλαβει οτι αλλαξε η γραμμη κ επιμενουν οτι οι τζιχαντιστες ειναι δημοκρατικη αντιπολιτευση κ επαναστατες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger