Home » , , » Περίεργες "ευαισθησίες" δικαστών.

Περίεργες "ευαισθησίες" δικαστών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 | 9:25 μ.μ.

Την είδηση την διαβάζουμε σε τοπική ιστοσελίδα της Λέσβου.
Μας γνωστοποιεί ότι στην περιοχή της Μόριας υπάρχει ένας "πιστολέρο" κτηνοτρόφος, ένας εν δυνάμει δολοφόνος ο οποίος αν και βαρύνεται με βαρύτατες κατηγορίες, με την σύμφωνη γνώμη των δικαστικών αρχών κυκλοφορεί ελεύθερος.

Πριν κάποιο καιρό ο ίδιος είχε πυροβολήσει με στόχο δυο Αφγανούς μετανάστες επειδή τους θεώρησε ύποπτους απόπειρα ζωοκλοπής. Τότε σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και του ορίστηκε δικάσιμος για τις 12 Μάρτη.

Σήμερα πάλι γίνεται γνωστό ότι το ίδιο άτομο όταν πληροφορήθηκε ότι δυο αλλοδαποί από τον καταυλισμό της Μόρια, βρισκόταν μέσα στο κτήμα, πήρε το όπλο του και "δεν πυροβόλησαν στον αέρα αλλά εναντίον τους", όπως καταγγέλλουν οι δυο μετανάστες.

Συνελήφθη και του αποδόθηκαν οι βαρύτατες κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία καθώς και παράνομη απασχόληση αλλοδαπού. Εισαγγελέας και Ανακριτής όμως θεώρησαν ότι έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και να παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο.

Περίεργες "ευαισθησίες" δεν έχουν κάποιοι "λειτουργοί της Θέμιδας"; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger