Home » , » Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει η ξεπουλημένη συνδικαλιστική γραφειοκρατία

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει η ξεπουλημένη συνδικαλιστική γραφειοκρατία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 | 7:05 π.μ.

Κάπως ετεροχρονισμένη η είδηση, είναι όμως πολύ ενδιαφέρουσα. Δημοσιεύεται σήμερα στον "Ριζοσπάστη" και μας δείχνει για άλλη μια φορά το άθλιο πρόσωπο της "εργατικής αριστοκρατίας" και της ξεπουλημένης συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας.

Αντιγράφουμε λοιπόν από το δημοσιογραφικό όργανο της Κ.Ε του ΚΚΕ. (Η μορφοποίηση του κειμένου είναι δικιά μας παρέμβαση):

Ούτε τα προσχήματα

Σάλος σε όλη την Ελλάδα προκλήθηκε με το απαράδεκτο «ραβασάκι» της περιφερειακής διευθύντριας στο «My Market».
Εκατοντάδες σωματεία έβγαλαν ανακοινώσεις, αποτέλεσε βασικό θέμα συζήτησης στους χώρους δουλειάς, ασχολήθηκαν όλες οι εφημερίδες, τα δελτία ειδήσεων, εκατοντάδες ιστοσελίδες, έγινε πρώτο θέμα σε μέσα «κοινωνικής δικτύωσης»...

Υπάρχουν όμως ορισμένοι που δεν πήραν χαμπάρι, δεν έβγαλαν μια ανακοίνωση ούτε για τα μάτια του κόσμου:
Το επιχειρησιακό σωματείο στο «My Market», δηλαδή εκεί που η εν λόγω περιφερειακή διευθύντρια και η προϊσταμένη της είναι... εξέχοντα μέλη, εκεί που πλειοψηφούν οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης, τα κλαδικά «σωματεία» των σούπερ μάρκετ στην Αττική και το πανελλαδικό των εμποροϋπαλλήλων (ΠΑΣΥΕ)... Εκεί δηλαδή που η περιφερειακή διευθύντρια, η προϊσταμένη της και καμιά 400αριά ακόμα διευθυντικά στελέχη εμφανίζονται ως μέλη.

Τώρα το γιατί δεν είπαν κουβέντα, ακόμα διερευνάται... Επειδή τα «σωματεία» αυτά είναι ανύπαρκτα; Επειδή οι «μαϊμούδες» δεν έχουν μάθει ακόμα γραφή και ανάγνωση;
Ως ένδειξη αλληλεγγύης στην «συναδέλφισσα» διευθύντρια; 
Επειδή και εκεί «εκλέγονται» κατά αποκλειστικότητα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;
Ισως όλα μαζί.

Τσιμουδιά δεν έβγαλε ούτε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων... Καλά, αυτοί δεν προλαβαίνουν. Είχαν «συνέδρια» - μαϊμού να κάνουν ...και κοστίζουν!
Οσο για τη «αφωνία» της ΓΣΕΕ...
Εντάξει, της απάντησε η «Αυγή», με το γνωστό πια «ραβασάκι», ότι θέλουν να χτυπήσουν τον «Σκλαβενίτη». Τι κι αν οι Παναγόπουλος, Καραγεωργόπουλος (ΠΑΣΚΕ), Κιουτσούκης (ΔΑΚΕ), Βασιλόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ), τοποθέτησαν χωρίς καμία συλλογική απόφαση της ΓΣΕΕ ως εκπρόσωπο των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ έναν από τους γενικούς διευθυντές του «Σκλαβενίτη» στη θέση ενός συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ... Για τέτοιο «χτύπημα» μιλάμε!

Τέλος, το υπουργείο Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα θεώρησε fake news τα περί μισθών 300 ευρώ, αφού ορκίζονται ότι ο κατώτατος μισθός είναι 650 ευρώ. Τι άλλο να πει κανείς...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger