Home » , , » Αν συνέβαινε για άλλους λόγους και σε άλλο κράτος η καταστροφική πυρκαγιά της "Παναγίας των Παρισίων"

Αν συνέβαινε για άλλους λόγους και σε άλλο κράτος η καταστροφική πυρκαγιά της "Παναγίας των Παρισίων"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Απριλίου 2019 | 5:25 μ.μ.

Γράφει ο   mitsos175

"Η καρδιά μας πονάει", "Το δράμα μας", "Τραγωδία στο Παρίσι", "Παναγία των Παρισίων: Παραμορφωμένη, αλλά ακόμα στέκεται, θα ξαναχτιστεί", "Η Παναγία στις φλόγες, παγκόσμια έκπληξη".
Κάποια από τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Γαλλικών εφημερίδων. Όλοι στη Γαλατία κλαίνε κι οδύρονται. Όλοι; Όχι όλοι! Είναι μια μικρή μερίδα αθλιότατων κηφήνων, που γιορτάζει κρυφά! Πρώτος απ' όλους ο ελεεινός Πρόεδρος Μακρόν που είναι υπεύθυνος για την καταστροφή. Βρήκε επιτέλους ένα τρόπο να ενώσει τους Γάλλους. Και να τους ξεζουμίσει, αφού οι δωρεές για τις επισκευές ήδη εισρέουν στα ταμεία. Ε ρε γλέντια που θα κάνουν οι Γάλλοι χρυσοκάνθαροι! Χρυσή θα στοιχίσει η Παναγία στους Γάλλους φορολογούμενους. 

Πως μπήκε η φωτιά; Ευτυχώς δεν μπήκε από κάποιο ηλίθιο του ISIS, να την πληρώσουν οι μειονότητες. Φαντάζεστε; Αν καίγονταν από τρομοκρατική ενέργεια ήδη τα Γαλλικά βομβαρδιστικά θα έκαιγαν ολόκληρες πόλεις σε Αφρική και Ασία. Θα έκαναν παρανάλωμα αμάχους. Όχι ότι χρειάζονται αφορμή, ήδη επεμβαίνουν σ' ένα σωρό χώρες μέσω του ΝΑΤΟ. 

"Είμαστε μαζί σου Μακρόν" λέει ο Τσίπρας. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία και γι αυτό σε μισούν τόσο Αλέξη. Είστε όλοι αδίστακτοι και διεφθαρμένοι. Υποκριτές και καθάρματα. Μη στολίζω άλλο τους δικούς μας χαραμοφάηδες, στο θέμα μας.

Ευτυχώς πάλι δεν έγινε η ζημιά από μολότοφ. Σκοτώνουν που σκοτώνουν τους διαδηλωτές, αν γίνονταν μια προβοκάτσια ή έστω ένα λάθος, θα είχαμε τη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου.
Θα άναβαν φωτιές και θα πετούσαν όσους φορούσαν κίτρινα γιλέκα μέσα. Θα τους έπνιγαν στο Σηκουάνα!
Κι εδώ για συμπαράσταση, θα εισέβαλαν τεθωρακισμένα στα Εξάρχεια! 

Η φωτιά προκλήθηκε από "στραβή", όπως είπε εύστοχα το site μας. Στραβή πολιτική.
"Όταν ένα κράτος, στην προκειμένη περίπτωση το Γαλλικό, αναγκάζεται να κάνει εργασίες συντήρησης σε ένα πολιτιστικό μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, και υποχρεώνει τα συνεργεία να εργαστούν εντατικά, παραγνωρίζοντας και αδιαφορώντας για τα στοιχειώδη μέτρα προστασία, αυτό το λέμε "επιχειρηματική δραστηριότητα". Άλλωστε το βασικό, για το Γαλλικό κράτος, ήταν να μην χάσει τα έσοδα από τους τουρίστες, που ήθελαν να επισκεφτούν την "Παναγία των Παρισίων"... 
Πιθανόν να υπάρξει ένας προβληματισμός για τα "διαφυγόντα κέρδη" που τους απέφερε". 

Θα τα βρουν από αλλού. έχουν να χαρατσώσουν με αφορμή την καταστροφή που οι ίδιοι προκάλεσαν, ουου! Θυμηθείτε τις δικές μας καταστροφές και ποιοι τις πληρώνουν καθημερινά.
Τώρα που η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον πολυαγαπημένο των τοκογλύφων και του Κεφαλαίου τα ΜΜΕ "λυπούνται πολύ"!
Βρε δεν πηδιέστε! Αν ήταν κάποιος άλλος θα ζητούσατε εν χορό παραίτηση καταγγέλλοντας την ανικανότητα του Κράτους και της Πυροσβεστικής.

Αν συνέβαινε πχ στη Βενεζουέλα πχ:

Πρώτο Ψέμα: Μαδούρο παραιτήσου! Υπεύθυνος για την ανεπανάληπτη τραγωδία.

Ανελεύθερος ρύπος: Σε τραγική κατάσταση οι κρατικές υπηρεσίες της Βενεζουέλας.

Δημοπρασία: Κράτος μπάχαλο! Δεν μπόρεσαν να σβήσουν μια φωτίτσα. Χάθηκε μνημείο εξαιρετικής ομορφιάς.

Εστία φασισμού: Ο Θεός έστειλε σημάδι: Κάτω οι Μπολσεβίκοι! 

Και ο ξεφτίλας Σκάει θα είχε 24ώρο αφιέρωμα για το πως ή έλλειψη χαρτιού υγείας στη Βενεζουέλα εμπόδισε τους πυροσβέστες να σβήσουν την πυρκαγιά. 

Έχω οικολογική συνείδηση, αλλά κάποιους "κροκόδειλους" πρέπει να τους κάνουμε δερμάτινα παπούτσια... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger