Home » , , » Η αυτογελοιοποίηση μιας υποψήφιας ευρωβουλευτή της Ν.Δ.

Η αυτογελοιοποίηση μιας υποψήφιας ευρωβουλευτή της Ν.Δ.

Από giorgis , Τρίτη 30 Απριλίου 2019 | 9:59 μ.μ.


Του Γ. Γ.

Αν μπεις στην κούρσα της ψηφοθηρίας και προσδοκάς οικονομικά οφέλη, να αποκτήσεις "κοινωνική καταξίωση" και παραγοντιλίκι, καταλαμβάνοντας μια έδρα στο ευρωκοινοβούλιο, είναι "λογικό" να λιβανίζεις τον πολιτικό αρχηγό σου και να κάνεις την αγιογραφία σου.
Ετσι παίζεται το παιχνίδι που θα έλεγε και ο μακαρίτης Κακαουνάκης.

Το προβληματικό είναι να επιδιώκεις να απαξιώσεις τον πολιτικό σου αντίπαλο και το μόνο που κατορθώνεις είναι να αυτογελοιοποιείσαι.
Αυτό ακριβώς είναι το "επίτευγμα" της δημοσιογράφου και υποψήφιας ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Βίκυς Φλέσσα.

Η παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ, αρχικά σε συνέντευξη που έδωσε, στο "Πρώτο Θέμα", μας λέει τα αναμενόμενα.
Σύμφωνα με την ίδια, επέλεξε να συστρατευτεί με την Ν.Δ προβάλλοντας το "ατράνταχτο επιχείρημα", λέγοντας ότι ο Μητσοτάκης «είναι η τελευταία ευκαιρία να εξασφαλίσει η χώρα μας ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας». 
Οπως μάλιστα συμπλήρωσε, ο αρχηγός της Ν.Δ είναι «σταθερά προσηλωμένος στην αριστεία και την Παιδεία», και διαθέτει τέτοια προσόντα  που «εάν γινόταν ένα ΑΣΕΠ πολιτικών αρχηγών, θα ήταν ο μόνος που θα περνούσε»! 
(Πληροφορίες ότι δημοσιογράφοι του Μαρινάκη με πρώτο τον Πρετεντέρη, βρέθηκαν σε νευρική κρίση διαπιστώνοντας ότι έχασαν τα σκήπτρα γλειψίματος του Μητσοτάκη δεν επιβεβαιώνονται).

Από δω και πέρα όμως η κ. Φλέσσα, τα κάνει σαλάτα. «Η κυβέρνηση έχει καταντήσει την ΕΡΤ τηλεοπτική "Πράβντα" του ΣΥΡΙΖΑ. Ντρέπομαι να συναντώ τηλεθεατές και να μου λένε "δεν βλέπω πια ΕΡΤ, δεν αντέχω!". Αυτοί που λυμαίνονται τώρα τη δημόσια τηλεόραση σύντομα θα φύγουν και θα αναπνεύσουν οι δημιουργικές δυνάμεις της ΕΡΤ, οι άξιοι άνθρωποί της, υπομονή...», μας λέει.

Για στάκα ρε κοπελιά. Από το 2002 εργάζεσαι και πληρώνεσαι από την ΕΡΤ.
Μέχρι πριν λίγες μέρες δηλαδή, εσύ που μας παρουσιάζεσαι τώρα τιμητής της πολιτικής μας ζωής, εργαζόσουν σε ένα ΜΜΕ, που είχε τα "προβληματικά", χαρακτηριστικά της "Πράβντα"; 

Και πώς γίνεται όλοι οι άλλοι να "λυμαίνονται την δημόσια τηλεόραση" και εσύ που αμειβόσουν για ολόκληρα 17 χρόνια απ' αυτή, -τα τελευταία τέσσερα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- να είσαι η "αμόλυντη"; 

Θεωρείς σωστό επαγγελματία τον εαυτό σου, όταν φτάνεις στο σημείο να εύχεσαι κυβερνητική εναλλαγή, ώστε να απολυθούν οι συναδελφοί σου, με τους οποίους ήσουν τόσα χρόνια στον ίδιο εργασιακό χώρο;

Και άντε να παραβλέψουμε την αντισυναδελφικότητά σου και την παραδοχή σου ότι δεν έχεις καμιά αξιοπρέπεια αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα σου εργαζόσουν σε ένα ΜΜΕ τύπου "Πράβντα".

Για εξήγησε μας τότε, πώς γίνετε, όπως λες, «με την δική σου εκπομπή η ελληνική τηλεόραση διευρύνθηκε, η διανόηση έβγαινε στο γυαλί»;

Ολοι/ες οι άλλοι/ες συνάδελφοι/ες σου ήταν άχρηστοι και "όργανα" του ΣΥΡΙΖΑ και μόνο εσύ "αντιστεκόσουν" και μάλιστα επέβαλες τις επιλογές σου; 

Τι είδους "Πράβντα" είναι τότε η ΕΡΤ;

Υ.Γ: Είναι άξιο απορίας πάντως να βρίζεις ένα ΜΜΕ, όταν την ίδια στιγμή παραδέχεσαι ότι είχες πλήρη ελευθερία στην θεματολογία σου, στους ποιους θα καλέσεις, στις απόψεις που θα προβάλλεις. Κάτι που δεν συμβαίνει φυσικά σε κανένα ιδιωτικό ΜΜΕ. Στο χωριό μου αυτό το λένε αχαριστία. 
Η πραγματικότητα είναι ότι η ΕΡΤ στην ουσία, πάντα ένα κυβερνητικό παραμάγαζο ήταν, και είναι. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

1 Μαΐου 2019 στις 2:27 μ.μ.

Για τα παιδια μας κυρα βικυ; για τα παιδια σου θελεις να πεις.και καλυπτεσαι.ασε τα δικα μας τα παιδια τα διωξατε εσεις αγαπητη βικυ. Τι θελεις να διωξεις και μας;δε θα σου κανουν τι χαρι.

1 Μαΐου 2019 στις 3:44 μ.μ.

Και αντικομμουνίστρια η κυρία Intellectuel!

2 Μαΐου 2019 στις 7:42 π.μ.

Για να εργαστεί κάποιος στην ΕΡΤ τόσα χρόνια είναι τυπικό προσόν ο πιστοποιημένος αντικομμουνισμός ανεξάρτητα αν είναι πασοκονουδού, συριζαίος, ποτάμης, ένωση κεντρώων, φασίστας ή ακόμη και αριστεριστής.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger