Home » , , » Μπάμπη Παπαδημητρίου (υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ): "Το ΚΚΕ δεν σέβεται την νομιμότητα. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι μια «παρατρομοκρατική πολιτική οργάνωση»" (Βίντεο)

Μπάμπη Παπαδημητρίου (υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ): "Το ΚΚΕ δεν σέβεται την νομιμότητα. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι μια «παρατρομοκρατική πολιτική οργάνωση»" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 | 10:08 π.μ.

Αναμενόμενη η κάθοδος στις προσεχής βουλευτικές εκλογές του Μπάμπη Παπαδημητρίου με την Ν.Δ. Το ανακοίνωσε τηλεοπτικά, ο ίδιος υπάλληλος του Αλαφούζου σήμερα.

Αναμφισβήτητα θα είναι ο ιδανικός άνθρωπος να αναλάβει τις διαβουλεύσεις για μια συγκυβέρνηση Ν.Δ και ναζιστικής συμμορίας αν το κόμμα του Μητσοτάκη δεν κατορθώσει στις εκλογές να έχει αυτοδυναμία και δεν τα βρει με την Φώφη.
Ας μην ξεχνάμε την δήλωση του: «Γιατί όχι μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να τη δεχτούμε να υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία. .. Σε τελευταία ανάλυση, ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή!».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν τυχόν και ο "Μπάμπης ο Σουγιάς", όπως είναι γνωστός στην δημοσιοκαφρική πιάτσα, βρεθεί να αγορεύει από το βήμα του κοινοβουλίου, έχουμε να ζήσουμε μοναδικές στιγμές. Και δεν μιλάμε ότι ο Μ. Παπαδημητρίου είναι απλώς ένα μνημονικό-ταξικό δημοσιογραφικό ντόμπερμαν που πιθανόν τα εμέσματα του να μας τα εκτοξεύει και σαν εθνοπατέρας.
Αναφερόμαστε σε ένα άτομο που ο αντικομμουνιστικός λόγος του σε παραπέμπει σε μετεμφυλιακές "σκοτεινές" εποχές, χρησιμοποιώντας ένα λεξιλόγιο που δύσκολα θα το τολμούσε και ο Μ. Βορίδης ακόμα. Είναι γνωστή η δήλωση που είχε κάνει σαν διευθυντής του ραδιοσταθμού Σκάι: «Το ΚΚΕ είναι κόμμα που δεν σέβεται τη νομιμότητα, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να μεταδοθεί ξανά ανακοίνωση του Κόμματος».

Και φυσικά δεν έχει πρόβλημα μόνο με το ΚΚΕ. Σε προηγούμενη ραδιοφωνική του εκπομπή , μας είχε πει, ότι στην Ελλάδα έχουμε ένα πολιτικό φορέα (εννοούσε την «ΑΝΤΑΡΣΥΑ») που εκπροσωπεί την «παρατρομοκρατία». Η «ΑΝΤΑΡΣΥΑ», συνέχισε ο σημερινός υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ, δεν είναι παρά μια «παρατρομοκρατική πολιτική οργάνωση» η οποία, όπως συμπλήρωσε, συνιστά το «νόμιμο τμήμα της παρατρομοκρατίας»!

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πάρα πολλά γι' αυτόν τον δημοσιολόγο του Αλαφούζου ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει βουλευτής και γιατί όχι και υπουργός. Νομίζω ότι ότι καλύτερα να παραθέσουμε το παρακάτω "χορταστικό" βίντεο -διαρκεί πάνω από 15 λεπτά- με "πρωταγωνιστή" τον "Μπάμπη τον Σουγιά".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger