Home » , » Αν υπήρχε βλακειόμετρο θα το τερμάτιζε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κωνσταντινέας

Αν υπήρχε βλακειόμετρο θα το τερμάτιζε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κωνσταντινέας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Μαΐου 2019 | 9:20 μ.μ.

Τώρα σοβαρά, δεν αισθάνεσαι τουλάχιστον αμηχανία όταν καθημερινά διαπιστώνεις ότι υπάρχουν απίστευτα γελοίοι άνθρωποι που ο ελληνικός λαός τους πληρώνει με χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα για να παριστάνουν τους "εκπροσώπους" του, στο κοινοβούλιο τους;

Και εντάξει να ακούς τον Βασίλη Λεβέντη να κάνει αντιπολίτευση στον Τσίπρα γιατί ο πρωθυπουργός "δεν εξομολογείται και δεν κάνει τον σταυρό του, όπως έκανε ο Χριστός". (Μιλάμε ο τύπος, όπως πάντα, είναι πολύ μπροστά απ' τα γεγονότα, ανακαλύπτωντας ότι ο Χριστός έκανε τον σταυρό του ... πριν σταυρωθεί).

Φυσικά, γνωστός γελωτοποιός απ' την δεκαετία του '80, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, έχει το ακαταλόγιστο σε ότι λέει. (Αλλη πονεμένη ιστορία ότι βρέθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και τον έχρισαν αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος).

Το να διαβάζεις όμως τουιτάρισμα του βουλευτής Μεσσηνίας του κυβερνητικού κόμματος, Πέτρου Κωνσταντινέα, που θέλοντας να δικαιολογήσει τις διακοπές με κότερο που έκανε ο πρωθυπουργός, να επικαλείται την Τσε και τον Φιντέλ αυτό σε ξεπερνάει!

Το μέγεθος της ανοησίας του Συριζαίου βουλευτή δεν επιδέχεται σχολιασμό. Απλώς επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά η ρήση -η οποία λανθασμένα αποδίδεται στον Αϊνστάιν- "Δύο πράγματα είναι άπειρα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger