Home » , » Δεν είμαστε λαός!

Δεν είμαστε λαός!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 | 3:23 μ.μ.

«Ο πολιτικός που έβγαλε την Ελλάδα από την κρίση και τα μνημόνια, χάνει από αυτόν που τα υπηρέτησε», σχολίασε πικρά ο Βαξεβάνης.
Κι αμέσως μετά το τερμάτισε: «Ο Αλέξης Τσίπρας, ο νεαρός που έβγαλε τη γλώσσα στη σάπια ολιγαρχία καταχειροκροτούμενος από τα πλήθη, μόλις πριν από λίγες ώρες, είδε τα πλήθη να ακολουθούν τον γιο του Μητσοτάκη και φίλο του Μαρινάκη, σε μια πολιτική εκδοχή του συνδρόμου της Στοκχόλμης. Το θύμα έχει εδώ και καιρό αναπτύξει σχέσεις αλληλεξάρτησης με τον θύτη».

Πώς να κερδίσεις εκλογές με τέτοιο λαό; «Ζώα», όπως έλεγε παλαιότερα ο Λεβέντης, σε μια παρόμοια ψυχολογική έκρηξη. Η μόνη διαφορά είναι πως ο Λεβέντης δεν ήλεγχε τις εκρήξεις του, ενώ ο Βαξεβάνης μεταμφιέστηκε σε… εθνικό ψυχίατρο και απεφάνθη ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης!
Ο Τσίπρας το είπε κομψά (ο λαός έχει την ευθύνη για ό,τι θα πάθει από τον Μητσοτάκη, αφού τον ψήφισε), ο Βαξεβάνης ανέλαβε να το εκλαϊκεύσει: είσαστε ένα τσούρμο υποταγμένοι που σας χρειάζεται ψυχαναλυτής (αν όχι ψυχίατρος)!

Είναι φανερό ότι η ήττα τους έπεσε πολύ βαριά και βγάζουν πια τον αλήτη που τόσο προσεκτικά έκρυβαν όσο οι ίδιοι «ψυχικά ασθενείς» έβγαζαν αυτούς πρώτους.

Πηγή: "ΚΟΝΤΡΑ"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger