Home » , » "Μπαρουφάκης".

"Μπαρουφάκης".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 | 4:47 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι νεοδημοκράτες είναι ότι πιο σιχαμένο υπάρχει. Προκειμένου να αρπάξουν την κουτάλα να φάνε κατεξευτελίζονται. Δέχτηκαν ως αρχηγό το Σαμαρά, τον οποίο αποκαλούσαν "αλήτη και προδότη" για να κερδίσουν με τον Καραμανλή τις εκλογές και να μας χρεοκοπήσουν.

Στήριξαν το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου και του Βενιζέλου για να περάσουν τα πλέον αντιλαϊκά μέτρα με το Μνημόνιο.
Το ΠΑΣΟΚ που έβριζαν, όταν τους ήταν εμπόδιο στην εξουσία. Το "κλεφτοΠΑΣΟΚ", τους "πρασινορουφιάνους", έτσι τους αποκαλούσαν παλιά, μαζί με άλλα κοσμητικά επίθετα. Όμως το ΠΑΣΟΚ έγινε "τσόντα" και οι παλιές έχθρες ξεχάστηκαν. 
Στήριξαν έτσι με νύχια και δόντια το , "τον αρχιερέα της διαπλοκής" Σημίτη, το Λοβέρδο, που απειλούσε με "μακελειό αν πειραχθεί ο ΓΑΠ" για να μην ξεχνιόμαστε.
Στήριξαν κάθε λαμόγιο εφόσον εξυπηρετούσε το σκοπό τους.

Το τι έλεγαν για το Βαρουφάκη είναι γνωστά: "Μπαρουφάκης", "επικίνδυνος", μιλούσαν ακόμα και για Ειδικά Δικαστήρια.
Ώσπου έγινε το Δημοψήφισμα και οι δοσίλογοι το βούλωσαν για λίγο. Όμως χάρη στο ΣΥΡΙΖΑ που τους ανάστησε, ξανάρχισαν με περισσότερο θράσος και όρεξη για πλιάτσικο.

Τώρα, φαίνεται ότι έμμεσα, η Ν.Δ,  στηρίζει το Βαρουφάκη. πιστεύοντας πως θα κόψει ψήφους από το ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι κι αλλιώς ακόμα και αν δεν αποκτήσει αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές η Ν.Δ θα βρει τα δεκανίκια για να σχηματίσει κυβέρνηση.
Εκτιμούν ότι οι μεθεπόμενες εκλογές θα αργήσουν πολύ, και η μεγάλη διαφορά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα δώσει άλλον αέρα στους νεοδημοκράτες απατεώνες.
Θα μπορούν χάρη σε μια πλαστή πλειοψηφία να περάσουν τα μέτρα - θάνατο με ακόμα μικρότερη αντίσταση.

Ο Βερουφάκης αποδείχτηκε ψεύτης. Μιλούσε εναντίον των Μνημονίων όμως δεν εννοούσε όσα έλεγε. Πρόδωσε τον κόσμο που ήλπιζε για μια διαφορετική πολιτική έξω από την παγίδα του Ευρώ. Γι αυτό του χρωστάνε πολλά στη ΝΔ.

Σήμερα, ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ25,  το λέει καθαρά: Ναι στο Ευρώ. Θα συνεργαστώ με ΝΔ. 
Ο άθλιος κορόιδεψε όλο τον κόσμο. Είναι χειρότερος κι από το Βελόπουλο.
Βλέπετε οι ρεφορμιστές παίζουν τον πιο βρώμικο ρόλο. Ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης και οι υπόλοιποι δήθεν αριστεροί στην ουσία δούλευαν για τη δεξιά. Κάνοντας αυτά που έκαναν απογοήτευσαν τον κόσμο, που δεν ήθελε τα Μνημόνια. Για να στραφούν οργισμένοι και απογοητευμένοι στην αγκαλιά της δεξιάς. 

Βαρουφάκης, Τσίπρας και λοιποί συγγενείς μας είπαν με τα αισχρά έργα τους τους πως δεν υπάρχει άλλη λύση παρά μόνο ο νεοφιλελέ κανιβαλισμός. 
Είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι που αναστήθηκε η ¨καθαρόαιμη" δεξιά για να αντικαταστήσει την γιαλαντζί.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger