Home » , » Ποιος μιλάει για αισθητική;

Ποιος μιλάει για αισθητική;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 | 5:26 μ.μ.

Πηγή: "ΚΟΝΤΡΑ"

Στη δήλωσή της μετά τη συντριβή στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, η Δούρου αναφέρθηκε σε διαφορετική «πολιτική και αισθητική επιλογή» που έκαναν όσοι ψήφισαν τον Πατούλη. Η αναφορά στην αισθητική αφορούσε, φυσικά, την Πατούλαινα, τα χρυσά σαλόνια, όλο το γνωστό καρακιτσαριό που συνοδεύει τη δημόσια παρουσία του ζεύγους Πατούλη όλα αυτά τα χρόνια.

Καμιά αντίρρηση (άλλωστε η εφημερίδα μας είναι αυτή που καθιέρωσε το… υποκοριστικό Πατούλαινα και μετά το πήραν όλοι), όμως η Δούρου είναι η τελευταία που έχει το δικαίωμα να μιλά για αισθητική. Αν ο Πατούλης και η Πατούλαινα ακολουθούν (και το δείχνουν) το κιτς του σκυλάδικου, η Δούρου ακολουθεί το κιτς του χιπστεράδικου.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανένας; Το ξεσάλωμά της τη νύχτα που κέρδισε τις εκλογές το 2014; Την εθνικοπατριωτική φιέστα με φουστανέλες και συγκούνια, που έστησε με τον Καμμένο στο Σύνταγμα στις 25 Μάρτη του 2015; Το «κάντε όλοι ένα βήμα πίσω» προς τους συνεργάτες της, για να μείνει μόνη μπροστά, ως θηλυκός ηγεμόνας; Το ντύσιμό της σαν θεούσα όταν πήγε στη Μάνδρα μετά τις φονικές πλημμύρες; Το κόκκινο τσαντάκι που το κουβαλούσε σαν πιστός βαστάζος ο μπάτσος-σωματοφύλακας; Τις συνεντεύξεις για τα παιδικά και νεανικά της χρόνια με την επιτηδευμένη εικόνα του λαϊκού κοριτσιού που έχτισε μια καριέρα με την αξία της; Και τόσα άλλα…

ΥΓ. Το επιτελείο της ΝΔ που ανέλαβε την καμπάνια του Πατούλη εντόπισε έγκαιρα το ντεζαβαντάζ και η εντολή δόθηκε αμέσως: «Εξαφανίστε την Πατούλαινα». Πράγματι, την εξαφάνισαν από την προεκλογική περίοδο. Το οικογενειακό κιτς των Πατούληδων δεν «έπαιξε» καθόλου. Η Πατούλαινα εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της (μαζί με τον ανήλικο γιο τους) μόνο στα επινίκια του δεύτερου γύρου. Οταν όλα είχαν τελειώσει με θρίαμβο.
Στο μεταξύ, είχε φροντίσει να κάνει ένα «πέρασμα» από τον αντιπεριφερειάρχη της Δούρου, Γ. Καραμέρο, ο οποίος διεκδικούσε ως «ανεξάρτητος» τον δήμο Αμαρουσίου. Η Πατούλαινα το έφερε βαρέως που η ΝΔ δεν επέλεξε αυτήν ως διάδοχο του συζύγου της. Κι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να χάσει ο εκλεκτός της ΝΔ. Πλην όμως, η βοήθειά της προς τον πρασινορόζ Καραμέρο δεν του προσέφερε τίποτα λιγότερο από μια συντριβή στο δεύτερο γύρο, ίδια σε έκταση με τη συντριβή της Δούρου.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger