Home » , » Ας απολαύσουμε ένα μήνα του μέλιτος

Ας απολαύσουμε ένα μήνα του μέλιτος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 | 7:24 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μακάρι να είχαμε κάθε μέρα προεκλογική περίοδο. Εκλογές κάθε μήνα! Είναι η μοναδική περίοδος που οι κηφήνες σηκώνονται από τις καρέκλες, στις οποίες έχουν βγάλει ρίζες και αρχίζουν να τάζουν.
Φυσικά ξέρουμε πως λένε ψέματα, πως είναι αδίστακτοι, υποκριτές, ψεύτες, όσοι δεν είναι και απατεώνες. Όμως η προεκλογική εκστρατεία δεν περιλαμβάνει μόνο το ψάρεμα ψήφων έχει και καλά.
Πότε άλλοτε θα δούμε πορφυρογέννητο να μαζεύει σκουπίδια πχ;
Κούλη, χιλιάδες εργαζόμενοι κάθε μέρα μαζεύουν απορρίμματα. Δικά σου σκουπίδια και των υπολοίπων. Δεν έχουν τα κανάλια από δίπλα, ούτε το κάνουν θέμα.
"Εθελοντές" καρδιά μου. Εθελοντές από την ΟΝΝΕΔ σημαίνει εθελοντές για ρουσφέτι, για διορισμό, για μελλοντική άλωση του Δημοσίου.

Ο Κούλης λέει με το δικό του τρόπο πως δεν χρειάζονται εργαζόμενοι στην καθαριότητα. Θα τα μαζεύει ο ίδιος με το κοπάδι του. Αυτός που έδιωξε τις καθαρίστριες και θα τις ξαναδιώξει, αν του δοθεί η ευκαιρία. Να χαρούν κι οι ανθρωποφάγοι, που ζητούν απολύσεις. Των άλλων, όχι των δικών τους παιδιών.

Πάντως καλά έκανε ο Κούλης με τους χαχόλους, που μάζεψαν σκουπίδια. Όμως μερικές σακούλες δεν είναι τίποτα μπροστά στους χιλιάδες τόνους σκουπιδιών που πετάνε κάθε μέρα οι αστοί. Χρειάζεται καθημερινό μάζεμα. Γι αυτό θέλω να γίνουν εκλογές κάθε μήνα. Να βλέπω τα κανάλια να χειροκροτούν αυτούς που πετάν όλες τις υπόλοιπες μέρες σκουπίδια, να τα μαζεύουν προεκλογικά.

Καλέ είναι καλός ο Κούλης. Όταν βέβαια κάτσει στην καρέκλα, θα μαζεύουμε εμείς το χάλι του, αλλά δε βαριέσαι. Αν βέβαια απολύσει πολλούς θα τα μαζέψει τελικά μόνος του, αφού οι ιδιώτες φίλοι του είναι μόνο για να παίρνουν τα φράγκα και να πάνε στο εξωτερικό.

Κι αν αρρωστήσει κανείς, ο Κούλης θα κάνει και το νοσοκόμο, θα του πάρει την πάπια. Ιδιωτική πρωτοβουλία: Κάντο μόνος σου. Κι ας λένε πως ότι κάνει κάποιος μόνος σου είναι μαλακία. Αυτό ισχύει στο σεξ. Χωρίς κράτος λοιπόν. Προκειμένου να πει "θα διορίσω μερικούς να καθαρίσουν", προτιμά να τα μαζέψει μόνος του. Μπράβο όμως.

Μην ξεγελιέσαι όμως καλέ μου ψυχοφθόρε, ξέρεις πόσο θα μας στοιχίσει η μοναδική εργασία του χαραμοφάη Μητσοτάκη; Ένα ακόμα Μνημόνιο. Καλύτερα να παίρναμε μερικές χιλιάδες κόσμο, θα έκαναν την Ελλάδα λαμπίκο.

Αμ ο Αλέξης; Θα μειώσει τους φόρους! Τώρα που του μένει ένας μήνας. Τόσο καιρό τι έκανε; Ότι κι ο Κούλης, περίμενε το πλήρωμα του χρόνου, τις εκλογές.

Γι αυτό βρε εκλογές συνέχεια, να το ευχαριστιέμαι. Γιατί μετά ξέρουμε τι μας περιμένει. Όπως έβαλε στη σακούλα τα σκουπίδια και τα πέταξε ο Κούλης, έτσι θα κάνει με όλους. Όσους τον ψήφισαν κι όσους δεν το ψήφισαν.
Στη χωματερή μισθοί, συντάξεις, επιδόματα, θέσεις εργασίας, υγεία, παιδεία, άνθρωποι...

Ας απολαύσουμε ένα μήνα του μέλιτος. Μετά τέλος, αρχίζουν τα δύσκολα. 4 χρόνια θα φανούν αιώνες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger