Home » , » Φόρτσαρε ο Φορτσάκης με λάθος τρόπο και την πάτησε

Φόρτσαρε ο Φορτσάκης με λάθος τρόπο και την πάτησε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 | 12:52 π.μ.


Χτες το πρωί, σε μια προσπάθεια ψηφοθηρίας ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ, Θεόδωρος Φορτσάκης. έστειλε μαζικά SMS -πιθανόν και χιλιάδες- σε μια προσπάθεια να αλιεύσει ψήφους.
Πέρα από τα ερωτηματικά που δημιουργούνται για το τρόπο που είχε στην κατοχή του προσωπικά δεδομένα πολιτών, το αποτέλεσμα που εισέπραξε το στέλεχος της Ν.Δ ήταν το ακριβώς αντίθετο απ' αυτό που επιδίωκε.

"Ο καθηγητής της νομικής σχολής κ. Φορτσάκης με αλαζονεία και με περίσσιο θράσος, «γράφοντας» κανονικά «στα παλαιά του υποδήματα» τους νόμους, απέστειλε μηνύματα sms στα προσωπικά τηλέφωνα των συναδέλφων της ΕΡΤ, ζητώντας να τον ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές , προκαλώντας σε πολλούς σάλο, απέχθεια και αποτροπιασμό", αναφέρει καταγγελία της .Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ, ενώ τα κοινωνικά δίκτυα πήραν φωτιά.

Ειδικά οι χρήστες του twitter εξέφρασαν την ενόχληση που δέχτηκαν όχι και με τόσο κόσμιο τρόπο αρκετές φορές.

Μπροστά στην κατάσταση που διαμορφώθηκε σε βάρος του ο Φορτσάκης, ο ίδιος επέλεξε, με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα εφημερίδας, να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
"Με τη φασαρία των εκλογών ανακατεύτηκαν τα συγκεκριμένα τηλέφωνα" ισχυρίζεται και τα SMS "στάλθηκαν από λάθος".
Κι έτσι ακόμα να συμβαίνει -κάτι που προφανώς δεν αληθεύει- αποφεύγει να απαντήσει στο βασικό ερώτημα: Πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τηλέφωνα άσχετων ανθρώπων, οι οποίοι μαζί του δεν είχαν καμιά επαφή. 
Η δικαιολογία του ότι τα τηλέφωνα "τα είχα πάρει από φίλους μου", ακούγεται τουλάχιστον αστεία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger