Home » , » Το Συριζαίικο "ηθικό πλεονέκτημα" στην ρότα του Κων. Μητσοτάκη (Βίντεο)

Το Συριζαίικο "ηθικό πλεονέκτημα" στην ρότα του Κων. Μητσοτάκη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 | 12:25 π.μ.

Αναμενόμενο ήταν οι φυλλάδες που πρόσκεινται στην συντηρητική παράταξη να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα όσα έχουν ρθει στην επιφάνεια για διορισμό ημετέρων σε δημόσιες θέσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. (Στην φωτογραφία τα πρωτοσέλιδα του "Πρώτου Θέματος" και του "Βήματος").

Φυσικά μια τέτοια αντιπαράθεση δεν ανάγεται παρά στα πλαίσια της μικροπολιτικής.  Είναι όμως κάτι το επόμενο.
Τα δυο μεγάλα αστικά κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ, έχουν ελάχιστα περιθώρια για να κάνουν αντιπαράθεση, σε ουσιαστικά θέματα, αφού βασικά κινούνται στην ίδια πολιτική τροχιά. Απ' την άλλη όμως το λες και κατάπτωση της πολιτικής ζωής να απευθύνονται στο εκλογικό σώμα και να του ζητούν την ψήφο του με "επιχείρημα", πιο απ' τα δυο διαθέτει τα ... λιγότερο διεφθαρμένα στελέχη.

Επειδή, όμως για ένα μεγάλο μέρος του κόσμου "Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις", όπως είχε πει ο κομμουνιστής ηθοποιός και ποιητής Τζαβαλάς Καρούσος, η έννοια της "αριστεράς", την οποία σφετερίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, απαξιώθηκε εντελώς στα μάτια αρκετών πολιτών.

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι το κυβερνητικό κόμμα μας πουλούσε ψέματα με την σέσουλα, εφαρμόζοντας μια αντιλαϊκή πολιτική, τώρα μάθαμε ότι στελέχη του είναι θαυμαστές ενός απ' τους πιο εκμαυλισμένους κοινοβουλευτικούς άντρες που πέρασαν από την πολιτική ζωής της χώρας μας. Του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. .

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger