Home » , » Ο Πάγκαλος απειλεί να "συνουσιάσει" τον Χρυσοχοίδη

Ο Πάγκαλος απειλεί να "συνουσιάσει" τον Χρυσοχοίδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 | 7:52 μ.μ.


Απόλαυση είναι να παρακολουθείς τους χαρακτηρισμούς που αποδίδει ο "μαζί τα φάγαμε" ή διαφορετικά «μεγάλος τραγουδιστής» -όπως ήταν το κωδικό όνομα που είχε σαν υπουργός εξωτερικών στην κατάπτυστη επιχείρηση της κυβέρνησης Σημίτη να παραδώσει στα χέρια της στρατιωτικοφασιστικής χούντας, της Τουρκίας, τον Οτσαλάν- Θ. Πάγκαλος στον πρώην συναγωνιστή του Μ. Χρυσοχοϊδη.

"Ο Xoντρομπάσταρδος που γαβγίζει στο μαντρί των δανειστών" όπως χαρακτήρισε τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, δημοσιογράφος του BBC σαν πρεζόνι της δημοσιότητας δημοσιότητας που είναι  απειλεί τώρα να "συνουσιάσει"  τον σημερινό υπουργό μπάτσων και καταστολής.

Αιτία η πρόθεση του Χρυσοχοϊδη να μειώσει από 6 στους 4 τους μπάτσους που πληρώνουμε για να τον "προστατεύουν".
Ο τύπος - ο οποίος σημειωτέον θεωρεί τον εαυτό του "νεόπτωχο συνταξιούχο" αφού δεν του αρκούν τα 1.800 ευρώ που παίρνει τον μήνα, φαίνεται να βρίσκεται σε αξιοθρήνητη κατάσταση.

Προφανώς οι μπίζνες που επιχείρησε μαζί με την πρώην γυναίκα του, -είχαν φτιάξει μια εταιρεία
με αντικείμενο από «παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών επιχειρηματικής φύσης» μέχρι εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων για την καύση νεκρών- δεν του βγήκαν και τώρα προσπαθεί να επιβιώσει με μια άθλια σύνταξη.  Και εκτός αυτού του στερούν και 2 μπάτσους από την προστασία του
Λυπηθείτε τον. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Ιουλίου 2019 στις 8:28 μ.μ.

Πατε οπου θελεται στην Ελλαδα απ ακρη σ ακρη τετοια πολιτικα αποβρασματα
τυπου Παγκαλου και Χρυσοχοιδη θα ανταμωσεται. Χαμηλου υψηλοτερου και υψηλοτατου βαθμου Να ποια ειναι η σπορα του ``σοσιαλιστικου`` ΠΑΣΟΚ Χρονια τωρα που εσβησε η ``δοξα``τους αλλα και παλι δεν εξολοθρευονται Σκετη Λερναι Υδρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger