Home » , » Οι "καλές ιδέες" ενός γενιτσάρου

Οι "καλές ιδέες" ενός γενιτσάρου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 | 9:23 μ.μ.

Εμείς γενικά είμαστε πολύ φειδωλοί στα να δημοσιεύουμε πληροφορίες που έρχονται στην κατοχή μας, όταν δεν έχουμε την δυνατότητα να διασταυρώσουμε.
Το κάνουμε ελάχιστες φορές και μόνο αν η είδηση προέρχεται από "αξιόπιστη πηγή" που θα έλεγαν και οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι.

Ετσι λοιπόν στις 18 Ιούλη είχαμε μια ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: "Κυβερνητική μεθόδευση για οικονομικό στραγγαλισμό στα ΜΜΕ που τη αντιπολιτεύονται;".
Σ' αυτή ανάμεσα στα άλλα γράφαμε:
«Υπάρχει  η πληροφορία ότι ο υπουργός εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος έχει εισηγηθεί στον Μητσοτάκη ένα σχέδιο "οικονομικής ασφυξίας" κάποιων εντύπων που αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση.  (κατονομάζονται οι εφημερίδες "Αυγή", "Εφημερίδα των Συντακτών", "Νέα Σελίδα", και "Documeto").

Ο τρόπος που μπορεί να επιτευχθεί αυτό είναι να κλείσει η στρόφιγγα της διαφήμισης, σ' αυτά τα έντυπα. από οργανισμούς που εποπτεύονται από το δημόσιο και από παρέμβαση κυβερνητικών στελεχών σε τραπεζικούς και επιχειρηματικούς ομίλους, που προσφέρουν διαφήμιση σ' αυτά τα εκδοτικά εγχειρήματα».

Φαίνεται ότι αυτή η πληροφορία μας επιβεβαιώνεται. Διαβάζουμε στις typologies:
"Στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (ΕΟΔ) προσέφυγε ο εκδότης και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, καταγγέλλοντας την τάξη πραγμάτων που ισχύει στον χώρο των media στην Ελλάδα. Ο εκδότης του «Documento» καταγγέλλει, κατά πληροφορίες, πως στελέχη της νέας κυβέρνησης της ΝΔ κάνουν προσπάθειες για να κλείσει η εφημερίδα. Η ΕΟΔ ζήτησε τη συνδρομή της ΕΣΗΕΑ για όσα καταγγέλλει ο δημοσιογράφος".

Ολο "καλές ιδέες" έχει ο "μισθοφόρος-γενίτσαρος" Τάκης Θεοδωρικάκος
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger