Home » , » Κυβερνητική μεθόδευση για οικονομικό στραγγαλισμό στα ΜΜΕ που τη αντιπολιτεύονται;

Κυβερνητική μεθόδευση για οικονομικό στραγγαλισμό στα ΜΜΕ που τη αντιπολιτεύονται;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 | 7:32 π.μ.

Πάγια τακτική μας είναι να μην δημοσιεύουμε φήμες. Δεν έχουμε πρόβλημα να διαψευσθεί μια πολιτική μας εκτίμηση, ή να αποδειχθεί άστοχη μια πολιτική μας ανάλυση.
Αυτό εξάλλου υπάρχει σαν πιθανότητα σε ένα πολιτικό ιστότοπο που έχει καθημερινή παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα.

Τώρα όμως θα μιλήσουμε για τη "διαχείριση" της πληροφορίας από τα αστικά ΜΜΕ.

Και να τι εννοούμε. Παίρνει τηλέφωνο έναν σύντροφο του μπλοκ μας κάποιος γνωστός του αστός δημοσιογράφος.
Του λέει ότι υπάρχει  η πληροφορία ότι ο υπουργός εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος έχει εισηγηθεί στον Μητσοτάκη ένα σχέδιο "οικονομικής ασφυξία" κάποιων εντύπων που αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση.  (κατονομάζονται οι εφημερίδες "Αυγή", "Εφημερίδα των Συντακτών", "Νέα Σελίδα", και "Documeto").

Ο τρόπος που μπορεί να επιτευχθεί αυτό είναι να κλείσει η στρόφιγγα της διαφήμισης, σ' αυτά τα έντυπα. από οργανισμούς που εποπτεύονται από το δημόσιο και από παρέμβαση κυβερνητικών στελεχών σε τραπεζικούς και επιχειρηματικούς ομίλους, που προσφέρουν διαφήμιση σ' αυτά τα εκδοτικά εγχειρήματα.

Στην αυτονόητη ερώτηση του συντρόφου προς τον συνομιλητή του, γιατί αυτή την μεθόδευση δεν βγαίνουν να την καταγγείλουν δημόσια, η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία τα οποία μπορούν να την τεκμηριώσουν.

Επειδή τυχαίνει ο συγκεκριμένος αστός δημοσιολόγος, να είναι ένας απ' τους γραφιάδες που θα λέγαμε ότι έχουν 'τσίπα" και επειδή όποτε του ζητήσαμε μας έδωσε πληροφορίες,, κάνουμε αυτή την ανάρτηση όπως μας ζήτησε.   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger