Home » , » Ο νεοδημοκράτης βουλευτής, "πολυμηχάνημα", Μπογδάνος, σε νέες επιδόσεις.

Ο νεοδημοκράτης βουλευτής, "πολυμηχάνημα", Μπογδάνος, σε νέες επιδόσεις.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 | 5:11 μ.μ.


Σχεδόν όλες τις φορές που ασχοληθήκαμε με την ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης, τον "διανοούμενο", όπως αυτοχαρακτηρίζεται, δημοσιοκάφρο Κωνσταντίνο Μπογδάνο, το κάναμε με σκωπτική διάθεση. 
Κι αυτό γιατί είναι χάσιμο χρόνου να ασχοληθείς στα σοβαρά με τον άνθρωπο πολυμηχάνημα -και ποιητής, και τραγουδοποιός και κιθαρίστας και δημοσιογράφος και βουλευτής- με τις απίστευτες μπούρδες που λέει κατά καιρούς. (Αλλη πονεμένη ιστορία το ότι είναι ο "εκλεκτός" δεκάδων χιλιάδων γαλάζιων γιδιών ψηφοφόρων).

Σήμερα ξαναέρχεται στην δημοσιότητα μετά από μήνυση που έκανε στο σατυρικό σάιτ, Luben, για ένα χιουμοριστικό βιντεάκι που έφτιαξε με τον ίδιο πρωταγωνιστή.
Δεν έχουμε σκοπό να ασχοληθούμε σήμερα με τον συγκεκριμένο τύπο. Το έχουμε κάνει αρκετά στο παρελθόν. (Αν έχετε διάθεση κάντε μια αναζήτηση με το όνομα του στον ιστότοπο μας).

Μια απορία όμως θα την εκφράσουμε. Εδώ παρουσιάζεται ο Μπογδάνος να νιώθει "θιγμένος" με ένα σατιρικό βίντεο και προσφύγει στα δικαστήρια για να "αποκατασταθεί η "τιμή και η υπόληψή του". Αλήθεια, τι επιλεκτικές "ευαισθησίες" είναι αυτές; Εδώ ένα άλλο "μπουμπούκι" συνάδελφος του, ο γραφικός Στέφανος Χίος, τον αποκαλούσε δημόσια "Μπόζο των παραμυθιών και των κινουμένων σχεδίων" και του πρότεινε "να επισκεφτεί μια γυναικολόγο για να εξετάσει την ανδρική του κλιμακτήριο", αφού σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Μακελάρη "οι Μπογδάνοι της δημοσιογραφίας έχουν θέση στις μαιευτικές κλινικές και πουθενά άλλου".
Τότε δεν ένιωθε προσβεβλημένος ο νεοδημοκράτης βουλευτής;

Εξυπακούεται ότι οι χρήστες του twitter, έστησαν πάρτι σατιρίζοντας για μια ακόμα φορά τον Μπογδάνο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger