Home » , » Μια ενδιαφέρουσα σύγκριση

Μια ενδιαφέρουσα σύγκριση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 | 9:23 μ.μ.

Μας το θύμισε αναγνώστης μας, με ηλεκτρονικό μήνυμα που μας έστειλε, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να αναφερθεί.

Επαναφέρει την μνήμη μας σε ένα περασμένο γεγονός κατά το οποίο ο τότε διοικητής της τροχαίας Αθήνας Γιώργος Διαμαντόπουλος, είχε κάποια έντονη αντιπαράθεση με πολίτες.

Δημιουργήθηκε σοβαρό επεισόδιο με τα ΜΜΕ να μας λένε ότι ο μπάτσος μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο γιατί «ο κ. Διαμαντόπουλος υπέστη ελαφρά διάσειση και έχει εκδορές και μώλωπες».

Προσπερνάμε το πώς παρουσίασαν τα αστικά ΜΜΕ και εστιαζόμαστε στο πόσο «ευαίσθητοι» παρουσιάστηκαν ορισμένοι πολιτικοί ταγοί μας και πολιτικά κόμματα.
Οπως μας έλεγε τότε η ειδησεογραφία, το ΠΑΣΟΚ ζητούσε με ανακοίνωσή του την παραίτηση του Ν. Τόσκα, ενώ αντιδράσεις υπήρξαν και από μια σειρά πρωτοκλασάτα πολιτικά πρόσωπα.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλος, επικοινώνησε με τον αστυνομικό που έφερε εκδορές. «Ενδιαφέρθηκε για την κατάσταση της υγείας του και του εξέφρασε την συμπάθεια του», όπως μας έλεγαν τα ΜΜΕ
Παρέλαση έκαναν απ’ την τηλεοπτική οθόνη και μια σειρά πολιτικά στελέχη, με ανάλογες τοποθετήσεις.
Ακούσαμε δηλώσεις της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου, του Μάκη Βορίδη, της Ολγας Κεφαλογιάννη, του Βασίλη Κικκίλια, του Νίκου Δένδια κ.α με τις οποίες εκφράζανε τον αποτροπιασμό τους και καταδίκαζαν έντονα το γεγονός.

Μάλιστα. Όλα αυτά γιατί «ο κ. Διαμαντόπουλος υπέστη ελαφρά διάσειση και είχε εκδορές και μώλωπες». 

Χτες οι ένστολοι προστάτες του συστήματος έκαναν δολοφονική επίθεση στα Εξάρχεια. Ανοιξαν με τα γκλοπ τους κεφάλια θαμώνων της πλατείας, καθώς και ανθρώπων που υπήρχαν στο κοινωνικό κέντρο ΒΟΞ. 
Τα ΜΜΕ, υποβάθμισαν εντελώς το γεγονός, ενώ δεν υπήρξε, από πολιτικούς, καμιά καταδίκη της αστυνομικής κτηνωδίας, επισημαίνει ο επιστολογράφος μας.

Πλεονασμός είναι να σχολιάσουμε εμείς κάτι περαιτέρω. Γνωρίζουμε τον ρόλο των ΜΜΕ, ενώ για το αστικό κράτος θεωρείται αυτονόητο το μονοπώλιο της κρατικής βίας. Προφανώς, επίσης, για το αστικό πολιτικό προσωπικό είναι επιτρεπτή η μπατσάδικη βαρβαρότητα.     
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:01 π.μ.

Φακελώνουν τους εργαζόμενους, καλύπτουν τις Παρανομίες τους σε Στρατό και Αστυνομία
http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/09/blog-post_1.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger