Home » , » Αλλιώς ρε, σε γδέρνει το βαμμένο νύχι, αλλιώς σε κομματιάζει το χρυσό το δόντι.

Αλλιώς ρε, σε γδέρνει το βαμμένο νύχι, αλλιώς σε κομματιάζει το χρυσό το δόντι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 | 6:22 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γιατί όλα τα Ταλιμπανιστήρια δίνουν τόσο μεγάλη σημασία στην εμφάνιση; 
Οι φονιάδες του ISIS πχ. Οι γυναίκες καλυμμένες με "κουβέρτες" να μη φαίνεται τίποτε, οι άντρες με μούσι ως τον αφαλό.
Αλλά κι οι δικοί μας οι παπάδες: Οι γυναίκες με φούστα οι άντρες με παντελόνια. Εσύ όμως παππούλη, το φοράς το μαύρο το μακρύ το φόρεμα. Αδικία. Άσε που το παντελόνι έμενα πάντα με στενεύει στον καβάλο. Φουστανέλα έστω; Που είναι και δείγμα εθνικοφροσύνης; Χωρίς όμως το καλσόν γιατί μου φέρει φαγούρα.

Το ίδιο με τους Ταλιμπάν κάνουν και κάποιοι Έλληνες πολιτικοί και δημιογράφοι. Κοιτάνε τι φοράει ο άλλος. Όχι αν είναι έντιμος, ειλικρινής. Αν φορά κουστούμι και βάζει γραβάτα.
Καρδιά μου, ξέρεις πόσοι μαφιόζοι ντύνονταν στην τρίχα;
Αλ Καπόνε: Πολύ σένιος ο δικός σου. Με το κουστουμάκι του, τη γραβάτα του, το καπελάκι του, (μη φαίνεται η καράφλα), το λουστρίνι και το πούρο του.

Σύμφωνα με τα δεξιά πρότυπα ο Αλ Καπόνε είναι ο πλέον έντιμος. Παράδειγμα προς μίμηση! Λάκι Λουτσιάνο: Άλλος γραβατωμένος και κουστουμαρισμένος. Επίσης πατέρας της Αμερικάνικης Μαφίας.

Φλώρος, Παπαγεωργόπουλος, Τομπούλογλου... Όλοι οι δεξιοί μαφιόζοι στην τρίχα ντυμένοι. 
Ε όταν βουτάς από το δημόσιο, έχεις να ντυθείς. Τώρα, αν αυτά τα μοντελάκια σε χαιρετάν και μετά ψάχνεις τα δάκτυλα που σου λείπουν, είναι μια άλλη ιστορία.

Η Άννα Παναγιωταρέα πάντως, γνωστότερη και ως εκπρόσωπος τάφου, είναι ευχαριστημένη γιατί ντύνονται όλο και περισσότεροι με κουστούμια και γραβάτες. Δώστε λίγο χρόνο ακόμα στο Μητσοτάκη κυρία Παναγιωταρέα μου.
Με τόσα που θα τους βουτήξει η Νέα Δημοπρασία, τσιστσίδι θα κυκλοφορούν στο τέλος, να μου το θυμηθείτε.

Πάντως έχει άλλη χάρη να σε κλέβει ο πλυμένος και λουστραρισμένος απατεώνας.
Ανεβαίνει το πρεστίζ σου. Βέβαια το άρωμα καλύπτει τη μπόχα του σκατόψυχου φασίστα, αλλά μια γκλαμουριά τη θες και στο πλιάτσικο.

Ίδιο είναι ρε να στα παίρνει ο αναμαλλιασμένος ρεφορμιστής με το αμπέχονο και ίδιο είναι να σε ληστεύει ο καλοντυμένος νεοφιλελέ κανίβαλος με τη χωρίστρα;
Ποια η διαφορά; Στην εμφάνιση. Όταν δεν υπάρχει άλλη, κοιτάμε τις λεπτομέρειες.

Κι εδώ η ΝΔ υπερτερεί του ΣΥΡΙΖΑ πως να το κάνουμε. Αλλιώς ρε, σε γδέρνει το βαμμένο νύχι, αλλιώς σε κομματιάζει το χρυσό το δόντι. Ότι θα φαγωθείς, θα φαγωθείς, αλλά από ποιον έχει σημασία. Δηλαδή ίδιο είναι να βλέπεις ένα ωραίο καρχαρία να έρχεται καταπάνω σου, ίδιο είναι να βλέπεις ένα άσχημο; Τρομάζεις και με τους δύο; Κακώς, πολύ κακώς. Δεν ξέρεις να εκτιμήσεις την προσπάθεια, που κάνει το δεξιό λαμόγιο, για να σε ξεγελάσει.

Στο μεταξύ εκείνο το φιγουρίνι με τη σαγιονάρα και τον πισινό έξω, τότε στο συλλαλητήριο, έβαλε τουλάχιστο γραβάτα; Γι αυτόν μούγκα ο παπάς με την εικόνα. Αν όμως δει καμιά κοπελίτσα με ένα καλοκαιρινό φορεματάκι, αμέσως ο κομπλεξικός να την αφορίσει.

Τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε με ανοιχτές τις πόρτες. Ήρθαν να μας κλέψουν οι πλυμένοι.
Ε βέβαια με τόσο πλύσιμο από τα ΜΜΕ. Καλέ μου, το σκατό και μέσα στο χρυσόχαρτο σκατό θα παραμείνει.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger