Home » , » Μετονομασίες ...

Μετονομασίες ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 | 10:49 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μάλλον ο Ευαγγελισμός δεν θα αλλάξει όνομα. Μετά το δούλεμα για την απόπειρα αλλαγής ονομασίας της στάσης σε "Παύλο Μπακογιάννη - Μητσοτάκη" η κυβέρνηση κατάλαβε, πως έκανε ακόμα μια κουταμάρα.

Θα μετονομάσει άραγε και τα Εξάρχεια σε ΜΑΤ; Πάντως σταθμός του "βλάκα με περικεφαλαία" θα πρέπει να ονομάζεται η στάση που είναι κοντά στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δικτατορίας.
Όχι Μπάμπη μου, δεν έβρεξε, σας φτύνουν. Μάζεψε τα σάλια να κάνεις αποταμίευση.

Στο μεταξύ η "λαοπρόβλητη" και "κοινής αποδοχής" κυβέρνηση της ΝΔ πρόκειται να περάσει τα πιο αντεργατικά νομοσχέδια από την ίδρυση της Ελληνικής αποικίας. Η περίληψη είναι "Σκάσε και δούλευε". Δουλεία από το πρωί ως το βράδυ, κάθε μέρα. Αργίες, άδειες και άλλα τέτοια "κομμουνιστικά" απαγορεύονται. Οι παραβάτες απολύονται.
Όπως επίσης απαγορεύεται ο μισθός στους εργαζόμενους. Επιτέλους να εφαρμοστεί ο ανθρωποφάγος νεοφιλελευθερισμός. Να γίνουν όλα στάχτη και μπούλμπερη!

"Που είναι οι αναρχικοί"; αναρωτιούνται κάποιοι. "Γιατί τους άφησαν να πάρουν τα βιβλία";
Αγάπη μου, οι αναρχικοί είναι υπέρ της μάθησης. Σκέφτηκαν οι σύντροφοι, να αφήσουν μετρικά βιβλία, μπας και ξεστραβωθεί κανένας μπάτσος και τα διαβάσει.
Αλλά οι ακροδεξιοί δεν γουστάρουν βιβλία. Ίσως δεν ξέρουν να διαβάζουν. Βασικά δεν ξέρουν τίποτε άλλο, εκτός από το να βρίζουν, και να κάνουν κάθε λογής εγκλήματα. Γι αυτό καίνε τα βιβλία.
Διάβασε κανείς από αυτούς, που έκαιγαν τα βιβλία του Μαρξ, το Κεφάλαιο πχ;
Ο Χίτλερ τους είπε "κάψτε τα" και τα έκαψαν. Μετά τους είπε "πηδήξτε στο γκρεμό" και εισέβαλαν στη Σοβιετική Ένωση.

Το πρόβλημα με τους φασίστες δεν είναι πως απλά είναι βλάκες. Είναι βλάκες που θέλουν να κάνουν και τους άλλους ηλίθιους, για να αισθάνονται καλύτερα. Ο φασισμός είναι η προσπάθεια επιβολής μια κουταμάρας σε όλους.
Να διαβάσουμε ότι θέλουν αυτοί, όπως λένε κι οι παπάδες, να ντυνόμαστε όπως θέλουν αυτοί, όπως λένε οι παπάδες, να τρώμε ότι θέλουν (οι παπάδες), ακόμα και να παίρνουμε την άδεια τους όποτε είναι να κάνουμε έρωτα!
Βλέπετε τώρα τη σχέση φασισμού - θρησκείας; Τι κι αν οι ναζί είναι σατανιστές; Τα βρίσκουν με το παπαδαριό στην υποταγή, την καταπίεση και το ψέμα.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κάτι παρόμοιο με αυτό που αποπειράθηκε να κάνει σήμερα η ΝΔ, να αλλάξει το όνομα "Ευαγγελισμός", θα κηρύττονταν σταυροφορία, ιερός πόλεμος.
Θεούσες θα έσκουζαν στο δρόμο, ξεβράκωτοι φασίστες με σαγιονάρες και τους κρίνους να κρέμονται, παπάδες με ασφυξιογόνα κι εικόνες, στο ένα χέρι το σταυρό, στο άλλο τα κλεμμένα όπλα από τη Λέρο.
Αλήθεια, τι έγινε μ' εκείνη τη προβοκάτσια; Δεν τσιμπήσαμε και την έθαψαν. Έζεχνε από την αρχή.
Μην ψάχνετε όπλα στα Εξάρχεια, στα γραφεία των ακροδεξιών ψάξτε.

Που λέτε, θα γίνονταν χαμός με την αλλαγή του ονόματος. "Ο Ευαγγελισμός είναι η ψυχή μας". Κι ο κρίνος τι είναι; Κάτι που δεν πρέπει να μυρίζεις, χωρίς προφυλάξεις. Ο Τσίπρας θα πήγαινε κατηγορημένος, αφού θα είχαν επιτέλους κάτι για να τον καθίσουν στο σκαμνί, ώστε να χαρεί το κομπλεξικό γαλάζιο γίδι, που πήρε τόσες πίκρες τελευταία.

"Να δεις τι σου 'χω για μετά" λέει το τραγούδι. Έχεις 500 ευρώ για ένα κουλούρι;! Πρόστιμο γιατί δεν έκοψε απόδειξη ένας φούρνος.

Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Κούλη που πατάσσει τη φοροδιαφυγή. Εκείνες οι off shore της γυναίκας του καλά είναι; Πολλά χαιρετίσματα.
Είναι που δεν θα έστελνε το ΣΔΟΕ. Και που θα ακύρωνε το "πρωτάθλημα των Πρεσπών".

Βαγγέλη μου, ως πρόεδρος της ΝΔ, δεν θα έπρεπε να δυσαρεστήσεις κι άλλο τους ψηφοφόρους σου από τη Μακεδονία. Άλλωστε δεν υπάρχει "πρωτάθλημα των Πρεσπών", το ξέρεις καλά. Υπάρχουν όμως δημοσκοπήσεις "από τα Lild" όπως αυτές που έλεγαν ότι διαφωνούσε το 70-80% για τη Συμφωνία. Αλλά έληξαν μόλις η ΝΔ πήρε την εξουσία. Θα γελάσουμε πολύ με τον Κούλη. Και θα κλάψουμε ακόμα περισσότερο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger