Home » , » Παραλείψεις της κ. Κεραμέως

Παραλείψεις της κ. Κεραμέως

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 | 2:33 π.μ.


Ε. τέρμα. Η Ν.Δ. όχι έχει βάλει στόχο την παλινόρθωση του κράτους της δεξιάς, αλλά σκοπεύει να κάνει την Ελλάδα Ισλαμαμπάντ.

Ειδικά αν παρακολουθήσεις τις δηλώσεις και τις δραστηριότητες της υπουργού Παιδείας Νίκη Κεραμέως δεν σου μένει καμιά αμφιβολία ότι η κυβέρνηση του Μητσοτάκη έβαλε πλώρη για να επιστρέψουμε στην αλήστου μνήμης εποχή της "Ελλάς, Ελλήνων Χριστιανών".

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το κυβερνητικό πόστο της δεν έκρυψε τις προθέσεις της, λέγοντας μας ότι στην αποστολή του σχολείου περιλαμβάνεται και η ενίσχυση της θρησκευτικής συνείδησης των μαθητών, γι' αυτό θα επιδιώξει να κάνει το μάθημα των θρησκευτικών "πιο ελκυστικό". 

Και επειδή δίπλα στην χριστεμπορία είναι πάντα και η πατριδοκαπηλία, βάλθηκε να μας ξαναγράψει την ιστορία προσθέτοντας στην επίσημη ιστοριογραφία και άλλους ανιστόρητους και κατασκευασμένους μύθους. Αυτό ακριβώς επιτυγχάνεται με το να συμπληρώσει την διδακτέα ύλη με την περίπτωση του Παύλου Μελά και των "Μακεδονομάχων".

Οπότε, από δω και πέρα αναμένουμε την επαναφορά της σχολικής ποδιάς, να εισηγηθεί τη αναβίωση του νόμου 4.000 περί τεντιμποϊσμού, το κούρεμα με "ψιλή" σε όσους μαθητές έχουν μακριά μαλλιά και την αποβολή απ' το σχολείο στις μαθήτριες που φοράνε κοντές φούστες. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger