Home » , » "Να κάνουμε τα θρησκευτικά πιο ελκυστικά".

"Να κάνουμε τα θρησκευτικά πιο ελκυστικά".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 | 5:07 μ.μ.



Γράφει ο mitsos175

Η Κεραμέως δεν είναι η μοναδική άχρηστη στη ΝΔ. Όπως κάθε γαλάζιος υπουργός είναι ο ακατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Πάει να βγάλει τα κόμπλεξ της στην Παιδεία. Αφού δεν πέρασε η ίδια στις Πανελλαδικές εξετάσεις, θέλει να ρημάξει τα Πανεπιστήμια, τα σχολεία, να διώξει τους εκπαιδευτικούς κλπ.

Να υποθέσω πως στο μόνο μάθημα που είχε αξιοπρεπή βαθμό ήταν τα θρησκευτικά; 'Έτσι κάνουν πολλοί θεολόγοι στα σχολεία. Είναι γαλαντόμοι και βάζουν καλούς βαθμούς ακόμα και σε ντουβάρια. Δε βαριέσαι, ο Θεός τους αγαπάει όλους.
Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις. Κάτι στριμμένοι που γι αυτούς το 20 ήταν για το Θεό, το 19 για τους Αγίους, το 18 για τους αγγέλους, το 17 για τον καθηγητή... Κι ο μαθητής; Από 16 και κάτω. Αλλά οι περισσότεροι είναι large.

Που λέτε, η νέα υπουργός παραπαιδείας και σκοταδισμού θέλει να κάνει τα θρησκευτικά ελκυστικά. Καλή ιδέα. Να προτείνω τα βιβλία να τα κάνετε όπως τα κόμικς. Πολλές εικόνες και λίγα λογάκια. Ή στο μάθημα να μοιράζετε γλυκά. Χαμός θα γίνει! Μπορούν να δίνουν οι μαθητές θεατρικές παραστάσεις "Τα θαύματα του Ιησού: Ο γάμος στην Κανά". Να προσέξουν μόνο μην πιουν πολύ από το θαυματουργό οίνο. 

Μάλλον όμως δεν θα μας ακούσει. Έχει δικό της τρόπο να κάνει ελκυστικά τα θρησκευτικά. Όπως κάθε θεούσα που κρύβει ένα ταλιμπάν μέσα της. Ο τρόπος είναι παλιός και δοκιμασμένος: Ιερά Εξέταση. "Σου αρέσουν τα θρησκευτικά; Όχιιι; Ε, να για να μάθεις"! Κάντο όπως ο ISIS: Ή σου αρέσουν τα θρησκευτικά ή σου κόβουμε το κεφάλι. Σε αφήνουμε στην ίδια τάξη μέχρι να σ' αρέσουν. Αν τώρα, αν, αυξηθεί η αθεΐα, δεν θα φταίει η υπουργός. Η κουταμάρα αυτών που την ψήφισαν.
Εδώ πιστεύουν πως θα έρθει ο Μεσσίας να λύσει όλα τους τα προβλήματα. Και κάθε φορά στις εκλογές πιάνονται κορόιδα. 

Τουλάχιστο κατάλαβαν πως θρησκευτικά δεν είναι ελκυστικά.
Το πρόβλημα όμως καλή μου θεούσα, δεν είναι τι θα πεις στο σχολειό. Μια χαρά λένε παραμυθάκια οι δάσκαλοι. Εγώ πχ, όταν ήμουν μικρός, θεωρούσα την ώρα των θρησκευτικών μαζί με το διάλειμμα και τη γυμναστική ως τα καλύτερα που είχε το σχολείο. Δεν ήθελε πολύ διάβασμα το μάθημα κι άκουγες ιστορίες. Μια χαρά.

Όταν όμως βγει από την τάξη το παιδί θα δει την μεγάλη αντίθεση λόγων και έργων.
Τα θρησκευτικά δεν είναι ελκυστικά, γιατί οι υποτιθέμενοι "εκπρόσωποι του θεού" και οι φανατικοί "χριστιανοί" είναι μεγάλοι υποκριτές.

Τι νομίζετε; Σας παίρνει στον 21ο αιώνα να επιβάλετε στον άλλο τι θα φάει ή τι θα φορέσει; Να βάζετε γελοίους κανόνες, να υποτιμάτε τις γυναίκες, να χαρατσώνετε το ποίμνιο, να είστε σκληροί και αυστηροί, ενώ ταυτόχρονα κάνετε κρυφά τα πιο διεστραμμένα;
Να είστε ομοφοβικοί, διχαστικοί, μισάνθρωποι; Ενώ μιλάτε για ελεημοσύνη, όχι μόνο δεν δίνετε ούτε τον πυρετό σας, αλλά εκμεταλλεύεστε απάνθρωπα το συνάνθρωπο; Φαρισαίοι υποκριτές, γίνετε πρώτα εσείς χριστιανοί και μετά κάντε τους άλλους! Άντε να σας δούμε.

Οι συμμορίες των ισλαμοφασιστών πίστευαν πως με την τρομοκρατία θα επιβάλουν τη Σαρία και τη θρησκεία. Οι ομοφοβικοί "άντρακλες" μόλις ο κόσμος πήρε στο κυνήγι τους πλιατσικολόγους φονιάδες μην αντέχοντας τη ζωή μαρτύριο που τους έκαναν με τις μυριάδες απαγορεύσεις, ξύρισαν τις γενειάδες και ντυθήκαν γυναικεία μπας και γλυτώσουν τη μίζερη ζωούλα τους! Αυτοί που δήθεν θα πέθαιναν για τον Αλλάχ!

Σταματήστε να είστε φασίστες νεοδημοκράτες. Αλλιώς θα αγανακτούμε και στο τέλος θα γελάμε μαζί σας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger