Home » , , » Αλλο ένα "θαύμα" με αποδέκτη το Μητσοτακέικο

Αλλο ένα "θαύμα" με αποδέκτη το Μητσοτακέικο

Από giorgis , Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 | 5:42 μ.μ.

Του Γ.Γ.

«Ελευθερία του Τύπου στην καπιταλιστική κοινωνία - αυτό σημαίνει να εμπορεύεσαι τον Τύπο και να ασκείς επίδραση πάνω στις λαϊκές μάζες. Ελευθερία του Τύπου - είναι η συντήρηση του Τύπου, πανίσχυρου μέσου επίδρασης πάνω στις λαϊκές μάζες, με έξοδα του κεφαλαίου».  

Λένιν, «Άπαντα», τόμος 37, σελ. 495-496

Ανεξάρτητα ποια είναι η γνώμη του καθένα/ιας για τον Κώστα Βαξεβάνη και το εκδοτικό εγχείρημα -την προσωπική μου την έχω διατυπώσει εδώ- δεν μπορεί να μην του αναγνωρίσεις ότι είναι ένας μαχητικός δημοσιογράφος και παθιασμένος με την δουλειά του.
Το ότι επέλεξε να κάνει στρατευμένη δημοσιογραφία, (υπάρχει κανείς δημοσιολόγος που δεν κάνει;), με συνέπεια να στοχοποιεί και να κάνει αποκαλύψεις σε βάρος αποκλειστικά στελεχών της Ν.Δ είναι στα πλαίσια της απόφασης του, να γίνει ένα επικοινωνιακό φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αποκάλυψη, λοιπόν, που κάνει το "Documento" την Κυριακή εντάσσεστε στις περιπτώσεις που λέει η ρήση: "γάμα τον συγγραφέα και κοίτα στο σύγγραμμα".

Προφανώς θα επανέλθουμε στο θέμα, αλλά προς το παρόν ας δώσουμε τον λόγο στον Κ. Βαξεβάνη να μας πει σε τι αναφερόμαστε:

Στο φύλλο της Κυριακής, 15ης Σεπτεμβρίου, αποκαλύπτουμε πως η σύζυγος του πρωθυπουργού, έφτιαξε μια εταιρεία στη Γαλλία με μόλις 10.000 ευρώ κεφάλαιο και ταυτοχρόνως η εταιρεία κατέβαλε 720.000 ευρώ μετρητά (πέραν του δανείου 900.000 ευρώ που επίσης καταβλήθηκε) για να αγοράσει το σπίτι του Βολταίρου. Δηλαδή η εταιρεία που είχε στο ταμείο της 10.000 ξαφνικά κατέβαλε με ένα μαγικό τρόπο 720.000 ευρώ.


ΘΕΜΑΤΑ
Αυτός, αυτή και τα μυστήρια των offshore (video)

Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Είναι όμως σύζυγος πολιτικού και μάλιστα πρωθυπουργού και πρέπει να απαντήσει πώς βρίσκεται με χρήματα που στα χαρτιά δεν υπάρχουν και ποιοι είναι οι κατά καιρούς offshore χρηματοδότες της. Δεν είναι δικές μας απαιτήσεις αλλά του νόμου και της ηθικής.

Ξέρουμε πως θα μας επιτεθούν και θα μας κατηγορήσουν ότι χτυπάμε τα γυναικόπαιδα γιατί θέλουμε να χτυπήσουμε τον Μητσοτάκη. Πως είμαστε γι αυτό άθλιοι και άνανδροι.

Η έρευνά μας αποκαλύπτει στοιχεία για τα οποία ο πρωθυπουργός πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Έτσι απαιτεί ο νόμος, όχι εμείς. Ποιοι χρηματοδοτούν και γιατί το πρωθυπουργικό ζεύγος; Οι απαντήσεις δεν είναι ικανοποίηση περιέργειας αλλά Δημοκρατίας.

Ξέρουμε πως η αποκάλυψη θα θαφτεί, δεν θα παίξει σε κανάλια και sites, θα εξαφανιστεί από το διαδίκτυο. Σε καλώ να βοηθήσεις στη διάδοση της είδησης ώστε να αναγκαστούν να δώσουν απαντήσεις. Δεν μας ενδιαφέρει τι ισχύει με τη Μαρέβα ως πρόσωπο, αλλά αυτό που προσπαθούν να παγιώσουν ως κανονικότητα και συνήθεια. Αν δεν σε ενοχλεί το τέρας, αναρωτήσου μήπως εξοικειώνεσαι μαζί του.

Σας ευχαριστώ

Κώστας Βαξεβάνης
  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger