Home » , , » Μια γελοιότητα με σοβαρές όμως προεκτάσεις.

Μια γελοιότητα με σοβαρές όμως προεκτάσεις.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 | 5:28 μ.μ.

Μπορεί να μας λείπουν όλα τ' άλλα, να  είμαστε ταπί και ψύχραιμοι, αλλά από γελοιότητες είμαστε πλήρης. Φροντίζουν οι πάντες γι' αυτό. Οι παπάδες με τα κηρύγματά τους, οι δηλώσεις πολιτικών τύπου Μπογδάνου, οι ανακοινώσεις κάποιων επαγγελματικών σωματείων.

Ερέθισμα για την ανάρτησή μας ένα δημοσίευμα το οποίο μας ενημερώνει ότι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.καλεί να μέλη της να συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα Φυσικής Κατάστασης και Αυτοάμυνας.
Οι προπονήσεις ξεκινούν στις 25 Σεπτέμβρη και θα πραγματοποιούνται δωρεάν κάθε Τετάρτη, στις 17:30, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, στο Ελληνικό.

 Μπορεί να ακούγεται γελοίο όλο αυτό, αλλά δεν είναι τόσο απλό όπως φαίνεται.
Προσέξτε την "λογική" που υπάρχει στην ηγεσία αυτής της κρατικής υπηρεσίας. Ο εφοριακός πρέπει να θεωρεί τον λαό, σαν επικίνδυνο εχθρό του, δηλαδή κινδυνεύει απ' αυτόν, οπότε πρέπει να εκπαιδευτεί για να "αυτοαμυνθεί"!

Και φυσικά δεν είναι οι εφοριακοί που κινδυνεύουν από τον λαό, αλλά ο απλός κόσμος που προκαλείται απίστευτα από κάποιες απάνθρωπες αδιανόητες αποφάσεις τους. 
(Σας θυμίζουμε την σχετικά πρόσφατη περίπτωση κατά την οποία επέβαλαν πρόστιμο 21,000 ευρώ στον μοναδικό καφετζή ενός χωριού 40 κατοίκων, γιατί εντόπισαν την νύφη και η πεθερά του να καθαρίζουν πατάτες ενώ ήταν "ανασφάλιστες").

Και ενώ τα πρόστιμα πέφτουν βροχή σε καστανάδες και λαϊκατζήδες, το πάρτι φοροασυλίας για το μεγάλο κεφάλαιο που έχει στήσει και συντηρεί το αστικό πολιτικό προσωπικό συνεχίζεται κανονικά.

Για να μην σας κουράζουμε με αριθμούς, θα παραθέσουμε μια δήλωση που έκανε ένα δεξιό αλλά τίμιο άτομο.
Ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στην προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ., Γεώργιος Σούρλας. είχε  καταγγέλλει δημόσια ότι έχει καταθέσει στη δικαιοσύνη 80 τεκμηριωμένους φακέλους για υποθέσεις διαφθοράς, με κόστος για το Δημόσιο που αγγίζει τα 2 δια ευρώ ετησίως, αλλά η κυβέρνηση και οι δικαστικές αρχές αδιαφόρησαν!

Προφανώς, λοιπόν, οι εφοριακοί  γνωρίζουν τις τεράστιες ανείσπρακτες οφειλές που έχουν στο Δημόσιο οι καπιταλιστές. Γι' αυτό δεν κάνουν απολύτως τίποτα.
Εξαντλούν όλη την "επαγγελματική τους ευσυνειδησία", απέναντι σε κάτι φουκαράδες μεροκαματιάρηδες, που τούς βλέπουν σαν εχθρούς και τώρα ετοιμάζονται να τους αντιμετωπίσουν και με "πολεμικές τέχνες" αν χρειαστεί.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

11 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:06 μ.μ.

Και τι περιμενουν οι μελλοντικοί νιντζα??? Να ανοιξουν μαχη με τους πολιτες εστω και με τους φοροφυγαδες?? Ασ καλουν για συνδρομη την αστυνομια. Μα ειναι σοβαρα πραγματα αυτα. Τελικα και οι εφοριακοι να κανουν τη δουλεια τους και οι επαγγελματιες να ειναι καθαροι και ανοιχτει στους ελεγχους. Ολοι μας εχουμε διαπιστωσει ειδικα τα καλοκαιρια στα νησια οτι αποδειξη εινσι το δελτιο παραγγελιας. Και οτι το pos εχει χαλασει πριν λιγο η δεν εχει σημα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger