Home » , » Ο εκλεκτός του Μητσοτάκη Γκουαϊδό, σε νταλαβέρια με μαφιόζους μαφιόζους, δολοφόνους και εμπόρους ναρκωτικών

Ο εκλεκτός του Μητσοτάκη Γκουαϊδό, σε νταλαβέρια με μαφιόζους μαφιόζους, δολοφόνους και εμπόρους ναρκωτικών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 | 8:38 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Σε πολύ δύσκολη θέση έχει έρθει ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος - στην ουσία προδότης - της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουαϊδό, αφότου ήρθαν στο φως φωτογραφίες του με μέλη από παραστρατιωτικούς, μαφιόζους, δολοφόνους και εμπόρους ναρκωτικών της Κολομβίας.
Νομίζουμε πως η αναγνώριση από το Μητσοτάκη παίρνει πλέον νέες διαστάσεις, αφού μέσω Γκουαϊδό μπορεί κάποιοι του κόμματος να βρουν νέους επενδυτές και να επεκτείνουν τις δικές τους μπίζνες.

Οι φωτογραφίες του καθάρματος Γκουαϊδό με δύο μέλη της συμμορίας Rastrojos φαίνεται ότι έχουν τραβηχτεί στις 22 Φεβρουαρίου, στην Κούκουτα. Τι είναι όμως αυτοί; Φασίστες που πουλάνε κόκα κι άλλα ναρκωτικά, καθώς και χρυσό (από λαθρεμπόριο).
Πολυτεχνίτες. Φανταστείτε τους δικούς μας ναζί, με όπλα, όπως αυτά που βούτηξαν οι "πατριώτες, που αγαπάνε την Ελλάδα" από τη Λέρο.

Υπολογίζονται σε 1500 μισθοφόρους φονιάδες - εγκληματίες πολλοί εκ των οποίων έχουν σκοτωθεί ή συλληφθεί στη Βενεζουέλα σε απόπειρες διαφόρων εγκλημάτων και σαμποτάζ. Είναι δε φανατικοί αντικομουνιστές. Έχουν συγκρουστεί στο παρελθόν πολλές φορές με τους Μαρξιστές αντάρτες της Κολομβίας (Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις Κολομβίας - Λαϊκός Στρατός), αφού οι Κομμουνιστές "τους χαλάνε τα ωραία τους ναρκωτικά".

Το σκουλήκι ήξερε λοιπόν με ποιους φωτογραφίζεται χαμογελαστός. Και μια που το αναφέραμε, γι αυτό δεν ήθελαν οι Αμερικάνοι πράκτορες της CIA να ελέγχουν τα φορτηγά της δήθεν "ανθρωπιστικής βοήθειας " από την Κολομβία προς τη Βενεζουέλα. Δεν τρώγονταν το φορτίο. Ίσως όμως πίνονταν.

Ο Νικολάς Μαδούρο φυσικά δεν άφησε την ευκαιρία. Μιλώντας στην τηλεόραση είπε, ότι οι φωτογραφίες "είναι η απόδειξη των σχέσεων του Γκουαϊδό με παραστρατιωτικούς, δολοφόνους και ναρκέμπορους". "Πλέον κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί", συμπλήρωσε. Και που να έβγαζε φωτογραφία δίπλα σε παιδεραστή.

Να πούμε τέλος πως τέτοιους βρίσκουν οι ιμπεριαλιστές σε όλες τις χώρες κι όλες τις εποχές για να τους κάνουν τα χατίρια. Αν δεν ήταν κάθαρμα και προδότης ο Γκουαϊδό, δεν θα ζητούσε εισβολή στη χώρα του για να την ξεπουλήσει έπειτα στις Πολυεθνικές.

Νομίζω πως ο λαός της Βενεζουέλας έδωσε ένα δυο μαθηματάκια Ελευθερίας και Αξιοπρέπειας. Έφτυσε κατάμουτρα το καθίκι. Να δούμε τώρα τι θα κάνουν όσοι τον αναγνώρισαν.
Ήδη γυρίζουν σα βρεγμένες γάτες στο Μαδούρο, για να του υποβάλουν τα σέβη τους. Κι εμείς; Ο Μητσοτάκης σίγουρα θα βρίσκει πολλά κοινά με το Γκουαϊδό...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger