Home » , » Η μεγάλη των νίντζα σχολή

Η μεγάλη των νίντζα σχολή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:42 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όλο και περισσότερο μοιάζει σε εκείνη του Γεωργίου Παπαδόπουλου. Ίδιες αντιλήψεις σε πολλά θέματα, ανάλογες ενέργειες, ακόμα και παρόμοιες δημοσκοπήσεις.
"- Είστε όλοι ευχαριστημένοι; - Ναι!" Κι όχι να πεις, πάλι ναι θα βγει.

Αλλά δεν υπάρχει χούντα που να μην χρειάζεται τους ρουφιάνους. Δικτάτορες και καθάρματα είναι ένα και το αυτό. Κόλακες, ρουφιάνοι, δήμιοι, εγκληματίες, λαμόγια είναι τα είδη που ευδοκιμούν στο βάλτο του καθεστώτος.
Ένας ρουφιάνος με προϋπηρεσία είναι πάντα πρώτη επιλογή. Είναι σαν να έχει τόσα πτυχία, όσα οι φοιτητές που ανέκρινε, κάρφωσε και βασανίστηκαν από την ΕΑΤ - ΕΣΑ.

Ο Κούλης ακολουθώντας τα βήματα του μπαμπά του, βραβεύει το σκηνοθέτη του έργου "Η μεγάλη των νίντζα σχολή". Όχι μόνο αυτό. Θα δημιουργήσει την πρώτη σχολή νίντζα στην Ελλάδα. Οι μαθητές θα φοιτούν δωρεάν και θα στελεχώνουν τους υπαλλήλους που θα πηγαίνουν στο εξής προετοιμασμένοι για οικονομικό έλεγχο και για ξύλο.

Διότι δεν φτάνει μια απλή αυτοάμυνα. Πρέπει να ξέρεις την τέχνη της απόκρυψης, ώστε να πιάσεις το φοροφυγά στα πράσα, όταν θα περνά τους λογαριασμούς στα διπλά βιβλία. Πρέπει επίσης να ξέρεις να εξαφανίζεσαι, όταν συγγενείς και φίλοι του καταστηματάρχη σε περικυκλώνουν με άγριες διαθέσεις. Πρέπει να ξέρεις να χειρίζεσαι όλα τα όπλα, από κανόνι μέχρι στυλό διαρκείας.
Διότι θα σε σώσουν, νομίζεις, δυο τρία μαθήματα καράτε από ένα δίμετρο Ντούκι 100 κιλών, άσσο στο βαράτε, κι εξαγριωμένο, επειδή του έκλεισες το μαγαζί;
Όχι αγάπη μου, πρέπει να γίνεις μάστερ στις πολεμικές τέχνες. Δεν πας στο μέτωπο της αγοράς απροετοίμαστος. Μη σου πω πως χρειάζεται ακόμα μια ίλη αρμάτων μάχης, μια πυροβολαρχία και ίσως αεροπορική υποστήριξη. Δεν μπορεί να πας ξυπόλητος στα αγκάθια.

Κι αν τυχόν δείτε καμιά γριά με μαύρα ρούχα και μαύρο μαντήλι, να είστε σίγουροι πως είναι μεταμφιεσμένος νίντζα, σαν αυτούς που φύλαγαν το "δημοφιλέστερο" στη Θεσσαλονίκη από τον κόσμο που (θεωρητικά) τον λάτρευε.

Όμως μια απορία έχω: Αφού το 80% είναι τρισευτυχισμένο με την κυβέρνηση και την οικονομική της πολιτική, ιδιαίτερα οι υπάλληλοι, που τώρα πια δεν χρειάζεται να τους πει το αφεντικό το λόγο που τους διώχνει, γιατί τόσος φόβος;
Άλλωστε ο Μητσοτάκης το υποσχέθηκε: Δεν θα στείλει το ΣΔΟΕ να κάνει ελέγχους. Μόνο τους εφοριακούς.

Γιατί δεν λέτε ωραία και καλά "είμαστε απεσταλμένοι της κυβέρνησης, ερχόμαστε από τον Κούλη..." Μήπως γιατί τότε και νίντζα να είσαι, δεν θα το γλυτώσεις το ξυλίκι;
Για να μιλήσουμε αλλιώς. Είμαι κατά της φοροδιαφυγής, αλλά εδώ έχουμε μια πολύ άσχημη νοοτροπία. Οι πλούσιοι κλέβουν ανενόχλητοι, βουτάνε δισεκατομμύρια και τα βγάζουν έξω. Δεν τους πειράζει κανείς. Όχι μόνο, όλοι τους κάνουν τεμενάδες. Το μικρομεσαίο από τη άλλη τον χαρατσώνει το κράτος σε κάθε ευκαιρία.

Καθίστε να δείτε τι θα πληρώσετε και μετά πανηγυρίστε. Γιατί εδώ έχουμε κείνο τον τσαρλατάνο Αθηναίο, που βάπτισε τη νίλα του Αθηναϊκού στόλου θρίαμβο, κι όταν οι αγανακτισμένοι πολίτες μετά από τρεις μέρες που έμαθαν την αλήθεια, του ζήτησαν το λόγο για την κοροϊδία, απάντησε: Σας χάλασε που το κάψατε τρεις μέρες;

Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Ο Μητσοτάκης βγήκε χάρη στη συσπείρωση του ΝΑΙ, της μειοψηφίας.
Οι υπόλοιποι, που δεν τρώμε κουτόχορτο, ξέρουμε πότε αδικούμαστε. Και ουαί κι αλίμονο σε εκείνο που θα προκαλέσει.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger