Home » , » Πώς κατάντησαν έτσι τα «παιδιά με τις μαύρες μπλούζες» να αυτογελοιοποιούνται!

Πώς κατάντησαν έτσι τα «παιδιά με τις μαύρες μπλούζες» να αυτογελοιοποιούνται!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 | 9:15 μ.μ.

Διαβάσαμε την απολογία που έδωσε σήμερα στο δικαστήριο το ναζίδι που λέγετε Αναστ. Πανταζής. 

Ξέραμε μέχρι τώρα ότι οι "πατριώτες" τα «παιδιά με τις μαύρες μπλούζες»,  μεταλλάχτηκαν από τους δικηγόρους υπεράσπισης τους, για τις ανάγκες της δίκης. φυσικά, σε «τσίρκο Medrano», «συνονθύλευμα», «ΑμεΑ», «ευτραφείς», «αθλητές σούμο» και «υπέρβαρους» , ακόμη και σε «Εβραίους» και «τρανσέξουαλ» (!). (Δείτε αυτή την ανάρτησή μας).

Πώς, λοιπόν, οι δικηγόροι του, δεν συμβούλεψαν το ανθρωπάριο που παρίστανε τον "πυρηνάρχη Περάματος" της ναζιστικής συμμορίας να ψάξει να βρει έστω και κάποια αστεία δικαιολογία, για να προσπαθήσει να βρει άλλοθι για την εγκληματική του δράση και τον άφησαν να γελοιοποιείται μόνο του;

Να θυμίσουμε ότι ο Αν. Πανταζής θεωρείται ότι ήταν επικεφαλής μιας ομάδας περίπου είκοσι χρυσαυγιτών που έκανε δολοφονική επίθεση, τα ξημερώματα της 12ης Ιούνη του 2012, σε 4 Αιγύπτιους ψαράδες που ζούσαν σε μονοκατοικία στα όρια ανάμεσα στο Κερατσίνι και το Πέραμα.

Ενας από τους ψαράδες που δεν πρόλαβε να διαφύγει τον τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι. και στο πρόσωπο
Αξιοσημείωτο είναι ότι λίγες ώρες πριν από την επίθεση, σε δημόσια εκδήλωση σε καφενείο στο Πέραμα, ο τοπικός βουλευτής της οργάνωσης, δήλωνε πως «από εδώ και πέρα οι Αιγύπτιοι ψαράδες στο Κερατσίνι θα δίνουν λογαριασμό στη Χρυσή Αυγή».

Το ναζίδι, λοιπόν, που λέγεται Αν. Πανταζής δεν φτάνει που αρνήθηκε ότι υπήρξε ποτέ πυρηνάρχης της ΤΟ Περάματος της Χ.Α., και επέμενε κατηγορηματικά ότι δεν συμμετείχε στην δολοφονική επίθεση κατά των Αιγυπτίων αλιεργατών.
Εφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι θύματα του, τα οποία τον έχουν αναγνωρίσει, χωρίς καμιά αμφιβολία, είναι "υποκινούμενα"! 

Να συμπληρώσουμε ότι η βασική κατηγορία που αντιμετωπίζει ο Πανταζής, αφορά απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού, ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία η επίθεση του Τάγματος εφόδου ήταν ιδιαίτερα βίαιη και είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός από τους τέσσερις αλλοδαπούς.
Ο ψαράς, Eμπαράκ Αμπουζίντ δέχθηκε αιφνιδιαστική επίθεση με ιδιαίτερη βιαιότητα «με ξύλα και σιδερένιους λοστούς και τον τραυμάτισαν σοβαρά σε καίρια σημεία του σώματός του και κυρίως στο κεφάλι και το πρόσωπο, με συνέπεια αυτός να υποστεί διπλό κάταγμα της κάτω γνάθου και των ρινικών οστών, καθώς και θλάση πνεύμονα, βαθειά θλαστικά τραύματα προσώπου και κεφαλής και μεγάλο οίδημα προσωπικού και σπλαχνικού κρανίου, για την αποκατάσταση των οποίων απαιτήθηκε, μεταξύ άλλων, και η τοποθέτηση συρμάτινης περίδεσης στον παθόντα», όπως αναφέρει η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του χρυσαυγίτη.

Ο Αναστάσιος Πανταζής είναι κατηγορούμενος και στην επόμενη υπόθεση που εξετάζει το δικαστήριο και αφορά τη βίαιη οργανωμένη επίθεση σε βάρος αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ τον Σεπτέμβρη του 2013 στο Πέραμα.
Προφανώς και στην απολογία του που θα αφορά αυτή την υπόθεση, θα μας πει αστειότητες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger